AcasăNewsBecali o rupe cu Vadim si candideaza la Primaria Capitalei

Becali o rupe cu Vadim si candideaza la Primaria Capitalei

Desi a batut palma cu ”fratele Vadim Tudor” cu doar o luna de zile in urma, Gigi Becali nu mai vrea alianta cu PRM. Motivul: disensiunile legate de nominalizarile pentru Primaria Capitalei.

Gigi Becali si Vadim Tudor au ales sa mearga separat in alegeri

Desi cei doi politicieni au mai avut meciuri in trecut, Becali a declarat ca ruptura s-a produs ”fara cearta si suparare”.

”Nu ne-am inteles la negocieri. Din partea lor au vrut sa fie 3 la 1 procentul la liste sau candidatii nostri sa se inscrie in PRM. A fost fara suparare, fara cearta. Am zis fiecare pe contul lui. E si de principiu. Cand te duci cu un om la drum imparti painea la jumate”, a afirmat Gigi Becali, precizand ca el va candida in continuare pentru fotoliul de primar general.

„Eu in viata am facut ce am facut de unul singur. Asa m-am ridicat. (…) Eu candidez sa fac un test,  sa vad cati oameni au incredere ca Gigi Becali este un bun gospodar”.

 

 

 

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
380 afisari

3 COMENTARII

  1. cu vadim lua max. 1.5%.singur va lua max 0.2-0.3%.poate asa isi va da seama ca totusi „nimeni nu-l baga in seama”pe un dobitoc ca gegel cretinel becali!!!!

  2. Eu cred ca Becali ar fi un primar bun. Are destul de multi bani si poate nu ar mai fi tentat la fure la fel de mult ca ceilalti. Plus ca-i place sa-i ajute pe oameni.

  3. Parerea mea este ca Becali ar fi potrivit ca si primar,deoarece el deja are bani si nu mai este necesar sa fura ca si restul!iar de Vadim nu am ce sa zic….este foarte tare ca om…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger