AcasăNewsBecali nu vrea bani de la Parlament, ci doar sa stea singur...

Becali nu vrea bani de la Parlament, ci doar sa stea singur in birou

(foto: expresspress.ro)

Deputatul Gigi Becali nu are nevoie de indemnizatia de parlamentar, ci doar de un birou in care sa stea singur, fara sa fie nevoit sa-l imparta si cu alti colegi.

(foto: expresspress.ro)

Gigi Becali a declarat marti ca nu va beneficia nici de indemnizatia de parlamentar, nici de suma forfetara pentru cheltuielile acoperite de Camera Deputatilor. Tot ce vrea este sa stea singur in birou, pentru ca nu vrea sa imparta incaperea cu alti colegi.

„Nu ridic niciun ban, nici suma forfetara, nimic. Biroul o sa-l amenajez singur, din banii mei”, a declarat Gigi Becali, potrivit rtv.net.

Deputatul PNL spune ca nu are nevoie de banii care i se cuvin prin lege, dar ca este dispus sa faca o propunere conform careia sa i se dea un birou pe care sa-l renoveze si in care sa stea singur.

„Sunt cateva incaperi care nu sunt renovate. O sa fac o propunere. Dati-mi incaperea asta si eu o renovez. Iau un birou de 20-30 de ani. Eu sunt Becali, nu sunt cinci sau sapte colegi. Eu vreau birou singur, ca sa stiti”, a mai declarat parlamentarul.

author avatar
Andra Nesu
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger