AcasăNewsBecali, gata sa se ia la tranta cu natura: “Cod portocaliu, rosu....

Becali, gata sa se ia la tranta cu natura: “Cod portocaliu, rosu. Iar o sa fie viscol, iar rezolva Becali!” – VIDEO

Pentru ca din cate facuse pana acum nu se putea lauda ca a prezentat prognoza meteo, Gigi Becali a profitat de sansa si, in direct, a trecut la harta. Nu ca sa anunte temperaturile, ci, in stilu-i caracteristic, sa spuna lumii ce solutii are pentru a rezolva problemele cu drumurile acoperite de nameti.

Deputatul PNL le-a dat batai de cap moderatorilor, dar el a avut ceva de zis si nu s-a lasat pana nu a zis. Chiar daca Romania Tv are prezentator la meteo, Gigi Becali a trecut de la pupitrul rezervat invitatilor la plasma cu harta tarii, acoperita in anumite zone cu galben si portocaliu, pentru ca, asa cum au anuntat meteorologii, ne asteapta cateva zile cu ninsori abundente si viscol.

Si daca a vazut ca cei responsabili cu gestionarea situatiei nu s-au descurcat cum se astepta el, Becali s-a laudat ca stie ce e de facut „sa rezolve” problemele. Ar folosi masini cu freze in fata, care sa curete drumurile. „Cod portocaliu, rosu, da?… Stati linistiti, merge Becali. O sa zic ‘ia rezolvati, ma, voi!’ si iar nu o sa rezolve, iar o sa fie viscol si ma duc eu. ‘Stati, ma, putin, ca nu mai este viscol’. Pentru ca masina aia, cand trece, rezolva problema si iar rezolva Becali!”, s-a mandrit patronul stelist, inainte sa iasa din studioul televiziunii amintite.

254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger