AcasăNewsBautura si dezmat de Halloween

Bautura si dezmat de Halloween

De la beat carciuma vin / Merg pe gard, de drum ma tin...

Nu mai e demult o noutate cum ca englezoaicele trag la masea atat de constiincios incat nu numai ca se fac praf, ci chiar cad, inconstiente, pe strada.

De la beat carciuma vin / Merg pe gard, de drum ma tin...

Dar ce motiv mai bun poate fi pentru o bauta pe cinste, daca nu taman noaptea de Halloween, cand poti pretinde ca esti oricine si sa te imbeti pulbere fara sa isi pese de a doua zi? Cam asa s-a petrecut si de acest Halloween, la Newscastle, unde, iarasi, vedete au fost damele. Spre exemplu, o domnita imbracata intr-o rochie roz si urechi de iepure a ajuns tolanita pe mijlocul trotuarului si, nici cu doua prietene ca ajutor, nu prea reuseste sa se deplaseze singura. O alta fata, deghizata intr-o sexy camerista, n-a mai ajuns nici macar pe trotuar, ci a s-a odihnit cateva zeci de minute pe carosabilul din dreptul unei statii de autobuz. Culmea, politia a facut o declaratie publica spunand ca aceasta a fost una dintre cele mai linistite sarbatori de Halloween din ultimii ani. Poate pentru ca n-au trebuit sa le mature, dimineata, pe damicele de pe caldaram, cum faceau altadata.

Veselia bahică se termină pe caldarâm

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.597 afisari

1 COMENTARIU

  1. Un film senzational si bani multi pentru tine! Implica-te si tu! Noi mergem spre Hollywood! Tu castigi bani cu cel mai interesant film! Hollywood are nevoie de un subiect nou de film! Hollywood are nevoie de o poveste senzationala! Incredibil! Hollywood va face un film bun! Vrei o cariera sigura si stabila? Proiect B este pentru tine! Solicita acum detalii la adresa de email: vinviorel@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger