AcasăNewsBatalie pentru banul din mana mortului

Batalie pentru banul din mana mortului

Blondele din varful PNL cred ca partidul va invia ca Lazar din morti si va face spagatul

PNL zace de multa vreme intins pe masa, cu vata in nari si cu falca legata. Busoi si Orban se bat care sa-i fie sef, desi bietul mort se cere dus grabnic la groapa, pentru ca deja imprastie miasme de prostie si de politica ranceda. Dar, exact acum, doua doamne care au legatura cu liberalismul cum are si popa din Straoanele cu Moscheea din Bucuresti s-au asezat de-a curmezisul coparseului si vor sa smulga raposatului banul legat de deget.    

Blondele din varful <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a> cred ca partidul va invia ca Lazar din morti si va face spagatul

Fiecare dintre ele, ca se numeste Turcan sau Gorghiu, crede ca, ajunsa prim-vicepresedinte, va ridica mortul in fund si-l va putea pune sa faca salturi la trapez si tumbe prin politica cu sicriul in brate, trimitand in derizoriu pana si invierea lui Lazar din morti.

La „Caruta cu paiate”

Batalia incinsa pe functia anuntata aduce a sceneta de provincie, cu neamuri proaste care se bat pe bocancii raposatului. Nici Raluca Turcan si nici Alina Gorghiu nu au cum sa-si dea seama ca PNL nu mai este in stare nici sa horcaie. Niciuna nu vede ca politicile lor i-au grabit sfarsitul, trimitandu-l la congresul din iunie cu picioarele inainte, nespovedit si neimpartisit. E greu de spus, acum, daca programul Alinei Gorghiu, rezumat la „Ponta, demisia!” sau „Dragnea, demisia!” a fost mai daunator decat cugetarile Ralucai Turcan, din seria „PNL va uza de toate mijloacele pentru o lupta eficienta impotriva Justitiei”. E de ras in hohote cand vezi poza Alinei Gorghiu si a echipei ei, in campania pentru locale, langa grupul statuar „Caruta cu paiate”, din fata Teatrului National. Misto! O gafa monumentala, careia, pentru o imagine completa a PNL, nu ai decat sa ii contrapui o alta trasnaie din gandirea personala zamislita pe gura de Raluca Turcan, care spunea ca PNL poate si trebuie sa dea presedintele tarii si la alegerile din 2020. Si cu alea din 2019 ce facem?

Cine cara praporii?

Dupa o campanie dezastruoasa care a trimis PNL in opozitie, Alina Gorghiu a uitat sa demisioneze. Nu pentru ca nu ar fi o femeie de onoare, Doamne fereste, dar nu i-a cerut-o nimeni. Si apoi, din moment ce toata lumea stia ca este goarna Cotrocenilor, cine sa-i ceara demisia? Aleasa provizoriu presedinte in locul ei, Raluca Turcan a ingropat partidul cu acelasi talent. Politica ei s-a limitat la a nu avea  initiative coerente de redresare, ci de a mentine PNL pana la alegeri in aceeasi balta cu apa statuta. Usor-usor, incercand sa faca pluta pe spate, partidul a inceput sa inghita apa si sa se duca la fund. Busoi ii va duce crucea, asta e limpede, va fi presedinte. Presedinte de convoi funerar. Dar lupta se da acum pentru cel ce-i va cara partidului praporii, din functia de prim-vicepresedinte: Gorghiu sau Turcan? Niciuna nu-si da seama ca, din afara, arata ca si cum s-ar bate pentru banul din mana mortului. Si nici cealalta.

author avatar
Valentin Boeru
1.865 afisari

1 COMENTARIU

  1. Boeru, nu „campania dezastruoasa” a trimis PNL in opozitie ci prestatia PNL proDNAsi,proJohannis,proCiolos,proLGBT,si antiantrepenori romani,proabuzuri ale justitie in numele asa zisei lupte anticoruptie care facea la comanda dosare politice politicienilor care vroiau sa faca ceva bun pt. Romania!.Lipsa oricarui program/viziune de guvernare proRomania a PNL chiar si azi.Cind esti partid marioneta a multinationalelor si al ambasadelor straine la concurenta cu DNA,esti pe ultimul drum-cel pe care a mers PNTcd.Din anul 2000 are constant 1% intentie de vot,asa va ajunge si partidul de yesmeni al strainatatii PNL!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger