AcasăNewsBasescu, tras pe linie moarta. Se apuca de scris

Basescu, tras pe linie moarta. Se apuca de scris

Basescu atarna politica in cui, a pus o marioneta (Eugen Tomac) in fruntea PMP mai mult din obisnuinta

Alegerea lui Eugen Tomac ca presedinte al PMP este o banalitate pe care istoria nu o va consemna. In schimb, Congresul PMP de sambata va ramane in memoria posteritatii ca momentul retragerii definitive a ”animalului politic” Traian Basescu.

Basescu atarna politica in cui a pus o marioneta Eugen Tomac in fruntea PMP mai mult din obisnuinta

Numit presedinte de onoare al PMP, Traian Basescu a precizat imediat ca acesta este ”un titlu, nu o functie” si ca ramane aproape de PMP dar interesat este de acum inainte de scrierea memoriilor. Ceea ce inseamna ca Basescu a spus de fapt adio si PMP-ului, mai ales ca nici lacrima de rigoare nu a lipsit. Si chiar daca a lasat in locul lui o marioneta (dovada evidenta ca Basescu si Dragnea au facut aceeasi scoala), este clar ca redutabilul ”animal politic” de odinioara a depus definitiv armele si se va multumi de acum inainte doar cu strecuratul unor soparle la TV. Si tot clar este ca in urma lui Basescu nu ramane nimic dupa ce tot el a facut PDL-ul una cu pamantul de dragul Elenei Udrea si sunt sanse mari ca si de PMP (partid inchinat de Basescu aceleiasi domnite blonde) sa se aleaga praful la alegerile din 2020. Spre deosebire de Basescu si Udrea – doua personaje capabile sa starneasca patimi cum deschid gura, Tomac este ca apa sfiintita in politica, iei act de prezenta sa doar daca din neatentie te izbesti de el. In plus, gurile rele spun si ca este contestat de cealalta parte a Prut-ului, ceea ce inseamna ca PMP risca sa ia mai putine voturi in Moldova – principala sa pepiniera. Asta ca sa nu spunem si ca Tomac ramane cu un spin infipt in coasta, Robert Turcescu pe numele lui. Un personaj plin de ambat care s-a si dat la Basescu inca de sambata, curajos ca orice lupan care vede exemplarul alfa al haitei ros de varsta. Iar daca Turcescu si-a varat coltii in Basescu, clar este ca si protejatul Tomac se poate astepta oricand la un atac intern. De atacuri externe nu are sens sa vorbim cata vreme PMP-ul nici nu exista, mai vietuieste politic doar prin cativa parlamentari si consilieri locali.

author avatar
Simona Badulescu
335 afisari

3 COMENTARII

  1. Chiorule fi atent sfat ca nu zic decât odata. Iti vinzi graba nmare pamanturile de la Nana sa nu ți-le confiste ca la amanta apoi folosesti banii sa fugi printre berbecuti ? ? ? toma in Costa Rica la Nuti-t ? ? ? _⛺__⛵ ~~~~~~~~~☀
    Succesuri!

  2. Opinați totuși că Văcăroiu, cu Stolojan și cu Ciorbea au totuși ei partea lor de contribuție la astfel de aâevoluții ale chestiunilor, neexcluzându-l însă nici pe guvernatorul de la BNR ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger