Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Basescu, Tariceanu, Ponta si Maior urmeaza sa fie invitati la Comisia SRI, anunta Manda

Basescu, Tariceanu, Ponta si Maior urmeaza sa fie invitati la Comisia SRI, anunta Manda

Autor:

Seful Comisiei parlamentare de control asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii a mentionat, miercuri, mai multe nume pe care forul in cauza intentioneaza sa le invite la audieri, la sediul Legislativului.

 

manda 300x300 Basescu, Tariceanu, Ponta si Maior urmeaza sa fie invitati la Comisia SRI, anunta MandaManda a adus in discutie faptul ca atat fostul presedinte, actualul al doilea om in stat, cat si ambasadorul roman in SUA, George Maior, urmeaza sa primeasca invitatii pentru a veni la Parlament. “Am spus-o la sfarsitul sesiunii trecute, era vorba despre dl Coldea, dl Maior, dl Basescu si Tariceanu. Intentionam sa-i chemam la Comisie pe toti, in masura in care doresc, pot, in functie de programul Comisiei si al domniilor lor. De altfel, cred ca fiecare dintre ei 4 si-ar dori sa lamureasca aspecte care-i vizeaza sau la care s-a facut referire”, a sustinut social-democratul Manda.

Totodata, raspunzand unei intrebari, seful Comisiei SRI a mentionat ca si fostul premier Ponta ar putea fi chemat pentru a sta de vorba cu reprezentantii forului parlamentar.

sursa foto: Facebook/Claudiu Manda    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!