AcasăNewsBasescu, suparat pe jurnalisti: De Revelion voi manca ce mancati voi si...

Basescu, suparat pe jurnalisti: De Revelion voi manca ce mancati voi si analistii, acum

Iritat de insistentele jurnalistilor, Traian Basescu a mentionat, luni, speculatiile presei, referitoare la meniul pentru petrecerea de Revelion, sunt nefondate. Presedintele a precizat ca el se va hrani in noaptea dintre ani cu… ceea ce mananca reporterii si analistii politici.

 

(foto: realitatea)

,,As vrea sa va spun ceva si poate am si norocul sa fiti unii in direct: eu nu imi doresc aceasta publicitate. Ati stat agațati de gardul meu la Predeal patru zile si patru nopti, aici stati de cand am sosit la Covasna. Cred ca par a fi singurul politician care mananca. Inteleg ca nu va intereseaza niciun alt politician, dati meniul restaurantului, si nu a presedintelui, de ieri in continuu. Si il dati si astazi. Sigur ca un proprietar de trust media cum e Voiculescu are interes sa satureze oamenii cu presedintele. Un proprietar de televiziune ca Ghita de la PSD are acelasi interes. Dar interesul oamenilor este sa ii lasati in pace cu politicienii”, a spus Traian Basescu, aflat la o plimbare cu sotia sa, Maria.

Intrebarile reporterilor l-au deranjat foarte mult pe seful statului, care a declarat, taios: “In orice caz am inteles ca niciun alt politician nu mananca, doar presedintele mananca. Dar va mai spun ceva: ii mintiti pe romani, pentru ca acela este meniul restaurantului, nu este meniul comandat de mine”.

Si pentru a satisface curiozitatea reporterilor care voiau sa afle ce va manca el in noaptea de Revelion, Basescu a raspuns ironic: “Ce mancați voi acum, si analistii… aer”. Iritat peste masura, presedintele si-a incheiat astfel plimbarea. “Hai sa mergem, ca e o adunatura de…”, i-a spus Basescu sotiei, intorcandu-se spre vila de protocol.

Duminica seara, presa a prezentat meniul care urma sa fie servit la petrecerea de Anul Nou, la care va participa si presedintele impreuna cu familia sa.

Traian Basescu si sotia acestuia au ajuns, duminica dimineata, la vila de protocol din statiunea Covasna. Seful statului a aterizat cu elicopterul in curtea vilei si va petrece aici ultimele zile din an si Revelionul.

author avatar
Alina Costache
342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger