AcasăDezvaluiriAncheteBasescu si Ponta au batut palma: Codrut Olaru, noul PROCUROR GENERAL al...

Basescu si Ponta au batut palma: Codrut Olaru, noul PROCUROR GENERAL al Romaniei!

Uite ca lucrurile incep sa se aranjeze incet si in Justitie. Departe de balamucul care mai bantuie inca pe holurile Consiliului Superior al Magistraturii, Traian Basescu si Victor Ponta au facut un nou pas pe fructuosul drum al coabitarii, stabilind deja cine va fi noul procuror general.

Codrut Olaru este puternic sprijinit si de marile cancelarii ale lumii

Iar intelegerea dintre cele doua palate prevede ca, pana in luna iulie cel tarziu, in biroul ocupat momentan de Daniel Morar sa se mute Codrut Olaru.

Este vorba despre actualul sef al DIICOT, un procuror a carui trecere in fruntea Parchetului General a fost anuntata in exclusivitate de „National”, inca de acum un an.

„Fara mama, fara tata!”

Traian Basescu si Victor Ponta coabiteaza tot mai bine

Dupa ce i-a dat o noua lovitura perversa Monei Pivniceru, obligand-o pe aceasta la „transparentizarea” modului de numire pentru cele mai importante functii din magistratura, Traian Basescu a dat si indicii mai mult decat lamuritoare despre cum il vede el pe viitorul procuror general al Romaniei : „Cu dosare grele in spate, sa se fi dat si la corupti, dar si la crima organizata, fara mama, fara tata!”. Iar portretul robot creionat de seful statului aduce izbitor de mult cu imaginea lui Codrut Olaru. Semn ca Daniel Morar nu a mai putut fi convins sa mai continue un mandat si sa renunte oferta primita de la Jose Manuel Barosso, de a se alatura corpului procurorilor anticoruptie pe care il va infiinta anul acesta la nivel european. Nu inainte insa de a obtine titularizarea in fruntea DNA pentru „pupila” sa, Laura Oprean.

A pus umarul si premierul!

Declaratia surprinzatoare a sefului statului a venit aproape concomitent cu pasul facut de Victor Ponta care, fara a fi intrebat de acest lucru, a anuntat public ca in curand expira si mandatul lui Codrut Olaru, asa ca bine ar fi sa se rezolve deodata problema celor trei posturi vacante de procurori sefi: al Parchetului Peneral, DNA si DIICOT. De altfel, premierul a lasat-o pe Mona Pivniceru sa se zbata de una singura in incercarea esuata de a-i impune pe Tiberiu Nitu si Ioan Irimie, seful Guvernului mergand de la bun inceput pe mana lui Codrut Olaru la Parchetul General, DNA-ul ramanand in custodia Palatului Cotroceni.

Parafat in Chile

Onorurile pentru prezentarea catre marile cancelarii a numelui viitorului procuror general i-au revenit seful statului, care a profitat de deplasarea la Summit-ul din Chile pentru obtine OK-ul necesar. Avizarea internationala a fost insa o simpla formalitate, din moment ce, de ani de zile, in urma dosarelor rezolvate, Codrut Olaru este considerat atat de partenerii europeni, dar mai ales de reprezentantii administratiei americane, cel mai „in vana” procuror roman.

Antonescu turbeaza!

Crin Antonescu a ramas din nou pe dinafara

De „deal”-ul existent intre Basescu si Ponta a aflat si Crin Antonescu, care a inceput sa-si dea seama ca este exlus din acest „joc in doi”. Si, chiar daca s-a zbatut atat de mult, Mona Pivniceru a inregistrat astfel un nou esec in incercarea de a fi un ministru care chiar se afla la „butoanele” Justitiei. Asa ca, in calitate de copresedinte al USL, Crin Antonescu a rabufnit public: „Nu sunt de acord cu ideea ca am putea negocia procurorii sefi asa, unul mie, altul tie”! Mai ales ca liderul PNL a fost lasat in afara declinarii „mie, tie”…

author avatar
Catalin Tache
4.862 afisari

4 COMENTARII

  1. Chiar aşa domnule Tache? Chiar aşa, fratilor! Unde au bătut palma? În târgul de cai sau de purcei? Şi cu LEGEA ce au făcut? Ştiam că se minte poporul numai cu televizorul nu şi cu „Nationalul”!

  2. Bai neneee!…..am ajuns sa ne batem joc de un Ministru al JUSTITIEI!….d-na PIVNICERU ,dupa mine este un ministru f.bun,de ce nu este lasata sa-si numeasca ea toti subalternii?…de ce se tot baga BASESCU si PONTA?….asta mai este JUSTITIE?…..halal,gandire la BASESCU si PONTA!…UE nu vede oare?…..lasa-ti,bai nene MINISTRU in pace ,sa-si faca treaba si daca NU iese bine ,SCHIMBA-TI-O!….nu va mai puneti voi oamenii vostrii care sa va acopere de „faradelegile”pe care le faceti!…..un pensionar care NU este de acord cu ideile lui BASESCU si PONTA pe problemele JUSTITIEI!…..sa-si vada ficare de „ciorba”lui si pe domeniul lui sa fie tras la raspundere ,chiar si PENAL ,cand greseste contra poporului!…..de aceea ii PLATIM!….

  3. Tache e colonel SRI, Asa ca or sti ei ceva. Olaru are singe in instalatie, le-a traso la clanuri, dar l-o tine smecheria si la baroni?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger