AcasăNewsBasescu si Macovei ne-au facut lacheii Europei

Basescu si Macovei ne-au facut lacheii Europei

Lista cu ”penalii” romani intocmita de Comisia Europeana nu ar fi decat un raspuns (total deplasat) la plangerile facute in 2012 de Traian Basescu si Monica Macovei.

Basescu si Macovei sunt paraciosii neamului acuza Ponta

Arbitrul corectitudinii politice si statale, Comisia Europeana, a fost prinsa bagandu-si nasul in dosarele ”marilor pesti” romani. Concret, europenii nu numai ca s-a interesat de evolutia dosarelor cu inculpati celebri (Adrian Nastase, Serban Bradisteanu, George Copos,Ion Dumitru, Decebal Traian Remes, Dan Voiculescu, George Becali, Catalin Voicu, Tudor Chiuariu), dar au si indemnat partea romana sa bage toata caracuda politica la bulau – indicatie care exceda orice tratat/regula UE sau de politica europeana, indiferent de unghiul din care este privita si analizata. Practic, Romania a fost transformata intr-un argat al Uniunii. O Uniune care a calcat in picioare independenta Justitiei romanesti din moment ce nu s-a jenat sa trimita, in scris, o ”lista neagra” a celor pe care ii dorea condamnati.

”Pisoiasul” Ponta isi baga gheara in fostul presedinte

Cum evenimentul a avut loc in 2012, Traian Basescu a incercat sa se extraga din puturoasa ecuatie afirmand ca el personal era suspendat atunci cand a aterizat misiva UE la Bucuresti. ”Amicul” sau Victor Ponta i-a facut insa bucata: ”Iar minte de ingheata apele, scrisoarea este din 10.10.2012 – adica exact cand Basescu suspendatul era de peste o luna inapoi la Cotroceni”. Mai mult, Ponta spune ca europenii si-au permis sa depaseasca linia rosie in cazul Romaniei indemnati fiind de presedintele Traian Basescu si vesnic agitata sa pupila Monica Macovei: ”Scrisoarea a venit tocmai pentru ca Basescu si Macovei ne-au reclamat la Comisie (…) Scrisoarea este in baza MCV – adica acel mecanism pe care ne-au promis si Basescu si Iohannis si Ciolos ca il ridica daca sunt ei la Putere si nu PSD. Vedeti ce l-au ridicat, da?”.

Demnitarii alesi de noi ne-au infundat

Calitatea de fost premier a lui Ponta, ambitiile dambovitene, luptele politice interne, lipsa de scrupule a lui Basescu, obiceiul lui Macovei de a merge cu para si constatarea de data mai recenta a faptului ca MCV nu este nici pe departe un ”instrument” european menit sa ajute Romania sa evolueze sunt tot atatea indicii ca Ponta spune adevarul de aceasta data. Asta inseamna ca romanii obisnuiti (aceia care nu sunt politicieni si in schimb se instruiesc, muncesc, isi achita datoriile catre stat, pot dovedi ca si-au agonisit cinstit bunurile si isi pot justifica oricand nivelul de trai) sunt degradati si impinsi in categoria ”europenilor de rangul doi” chiar de cei care ii conduc. Niste conducatori plini de bube si gata oricand sa vanda tara sau sa accepte cele mai umilitoare intelegeri/conditii, transformandu-ne astfel pe toti in lachei. Ai europenilor sau americanilor, dupa caz sau in functie de relatiile demnitarilor nostri de prim rang. Asa ne-am ales cu MCV-ul si cu o lupta anticoruptie laudata pe plan extern dar care in realitate musteste de abuzuri inacceptabile in ”tarile civilizate”. N-am tinut cont de o vorba veche, nu-i prost cine cere ci cel care da, si am ajuns sa fim tratati drept gloabele Europei. Noroc cu premiera Viorica Dancila, care i-a scris sefului CE Jean Claude Juncker si i-a cerut ”informatii si detalii despre aspectele nepotrivite si in totala neconcordanta cu ceea ce presupune MCV”, aspecte evidentiate in relatia Romania – CE. De abia asteptam raspunsul.

author avatar
Simona Badulescu
2.061 afisari

4 COMENTARII

  1. Inca o data se intorc slabiciunile si tolerantele omenesti impotriva noastra. Nu cred ca, undeva, in lume exista atata toleranta proasta pentru lipsa de caracter a celor ce se prezinta sa-ti „solicite” votul…Dincolo de jocurile ticaloase, facute in laboratoarele criminale de putere, poporul roman inchide prea usor ochii la lipsa de caracter, mai mult ii priveste cu simpatie pe „smecherii” si pe smenarii politici, creand impresia ca, la noi, aspirationalul e intruchipat de cocalari ca Basescu, Becali, Ponta, Ghita, Udrea, Macovei, Monica Columbeanu, etc., nu neaparat in ordinea asta…Acum ceva vreme, un sindicalist (alta categorie de paraziti sociali!) raspundea indignarii publice, generate de folosirea unui elicopter al statului pentru plimbarea nepotilor primului ministru: „si eu in situatia lui, as fi facut la fel, ce voiati, sa inchirieze un elicopter, e doar primul ministru al Romaniei!” In alta tara, individul ar fi disparut pe veci din viata publica, macar pentru pastrarea aparentelor de deontologie. Noi, ne aparam alegerile baietilor de cartier cu minciuna sinceritatii (!!!!), adica, vezi Doamne, nu suntem ipocriti si asta e trendul…Nu e adevarat, numai ca, minoritatea, la noi, e prea galagioasa si agresiva si se pierde imaginea padurii din cauza copacilor fosnitori…Basescu si Macovei sunt nu numai slugi, ei sunt reprezentantii unei clase, a smecherilor dinainte, a profitorilor, cand privilegiile nu erau la vedere, dar, ticalosiile si compromisurile facute regimului ticalos ii recompensau prin omiterea cercetarii ilegalitatilor lor. Grav e ca nici macar acum unii nu inteleg raul produs cetatenilor romani prin plasarea lor sub lege, sub orice drepturi universale. Cei care l-au votat pe Basescu, dupa ce au vazut cum loveste un copil, isi merita soarta, mai mult, nu sunt cu nimic mai buni decat el, doar mai prosti, dar, noi ceilalti meritam o explicatie si o reparatie pentru nemerniciile acestor slugoi parveniti. Pentru ca, dincolo de vanzarea lor, sta ilegalitatea si amoralitatea CE, care n-avea voie sa treaca peste lege si standarde, pentru niciun motiv…

  2. Considerați și că s-ar putea zice și despre Traian Băsescu și Monica Macovei ,după ce au afirmat că și-au luat țara înapoi, și că „și-au luat tot” și de „moguli și baronii locali” ?

  3. Oare pentru „Cezar” Preda solicitau Monica Macovei și Traian Băsescu „tot”, de la „moguli și baronii locali” ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger