Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Basescu: Romania nu mai rezista mult cu 4,9 mil de pensionari si 4,2 mil de salariati!

Basescu: Romania nu mai rezista mult cu 4,9 mil de pensionari si 4,2 mil de salariati!

Autor:

In timpul unei vizite facute astazi la Rosia Montana, presedintele Traian Basescu a avertizat ca Romania nu mai rezista mult cu 4,9 milioane de pensionari si doar 4,2 milioane de salariati.

 

Traian Basescu the Romani 001 300x180  Basescu: Romania nu mai rezista mult cu 4,9 mil de pensionari si 4,2 mil de salariati!“Romania nu e in situatia in care sa fie salvata, dar trebuie sa privim cu realism la situatia pe care o avem in capacitatea Romaniei de a face plati de pensii, de salarii, cheltuieli sociale si este clar ca nu vom putea continua la nesfarsit sa imprumutam bani ca sa platim pensiile” a declarat presedintele roman, intrebat de jurnalisti daca proiectul de la Rosia Montana poate fi o salvare pentru tara.

“Si aici, nu as vrea sa speculati ca am venit la Rosia Montana sa vorbesc de pensionari, dar e o realitate a bugetului nostru. E greu… foarte greu, sa tii cu 4,2 milioane de oameni angajati, care platesc CAS, 4,9 milioane de pensionari. De asta imprumutam si anul acesta, si la anul vom imprumuta alte 3,6 miliarde, pentru ca nu creste consistent numarul de salariati”, a adaugat Traian Basescu, luni, la finalul vizitei efectuate la Rosia Montana.


4 comentarii to Basescu: Romania nu mai rezista mult cu 4,9 mil de pensionari si 4,2 mil de salariati!

 1. traian chiorul al tau

  gaddafy de cotrocine cu udrea din plescoi vrea sa scota aur cu4% romania,46% mafia pdl si restul canada lingourile vor fi duse an conturile lor din bahamas

 2. mih

  Situatia este reala dar este creata de Dnii.guvernanti de-a lungul timpului prin distrugerea economiei si migrarea fortei de munca.Au remas doar pensionarii ca oricum este mai bine sa mori acasa,chiar daca de foame.
  Un pensionar.

 3. radur

  dar cu un presedinte hot? dar cu cel mai prost guvern ?

 4. viorelgh1

  nu intra in atributiile lui basescu sa faca asa ceva ,mai ales negocieri personale ,mai are tupeul sa ne vinda si aurul tarii pe nimic ,suntem la fel ca africani ,au diamante si sunt saracii lumii ,aici ne va duce basescu ,sper sa sfirseasca in cea mai crunta mizerieComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!