Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Basescu reactioneaza la recentele plecari: i-am trimis lui Dragnea trei lingai

Basescu reactioneaza la recentele plecari: i-am trimis lui Dragnea trei lingai

Autor:

Dupa cum era de asteptat, liderul Partidului Miscarea Populara nu a trecut cu vederea recent anuntatele trei plecari din barca “popularilor” – Valeriu Steriu, Ion Ganea si Iustin Talpos. “Ramanem un partid mai sarac in parlamentari, dar mai curat”, considera Basescu.

 

basescu Basescu reactioneaza la recentele plecari: i am trimis lui Dragnea trei lingaiTinand sa sublinieze, din startul sedintei Colegiului National al PMP-ului, de marti, ca parlamentarii care au parasit partidul fac parte din UNPR-ul care a fuzionat prin absorbtie cu Miscarea Populara in urma cu ceva vreme. “Reusim sa-l intarim pe Dragnea prin dezertarile de astazi, vad ca dl Steriu, care nu mai dadea pe la partid de vreo 6-7 luni, dintr-odata a devenit si epistola, dl Ganea, si domnia sa s-a dus catre unde il indeamna inima, Talpos, spre surprinderea mea, sambata a fost cu mine pe scena, la Baia Mare, si astazi vad ca si-a gasit valentele pesediste. (…) Cert este ca am pierdut 3 parlamentari proveniti din UNPR, de pe urma fuziunii”, a analizat, in prima faza, situatia Traian Basescu.

Totodata, liderul PMP a cerut ajutorul unui coleg din sala, care, dupa ce a butonat telefonul si a gasit postarea unui deputat din Maramures, pe care a si citit-o rapid. Concluzia respectivului l-a facut pe Traian Basescu sa traga urmatoarea concluzie: “deci, i-am trimis lui Dragnea trei lingai, sa-i fie de bine, sa si-i ia acasa!”.


2 comentarii to Basescu reactioneaza la recentele plecari: i-am trimis lui Dragnea trei lingai

  1. Jan de la Cacana

    Chiorule in partidul tau de 2 lei ai avut si lingai👅👅👅? Paradox.

  2. ??????

    Zise Traian Băsescu că pentru Liviu Dragnea se poate lipsi de cei trei lingăi că a mai avut și alți ligăi ,prin presă, instituții , servicii, fostul partid,așa după cum s-a mai exprimat anterior, cărora nu le simte lipsa ? Deci, “rezerva de specialiști” de la PMP, asigură un necesar mulțumitor pentru “fondul partiului” ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!