Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Basescu reactioneaza dupa aparitia “valizei”

Basescu reactioneaza dupa aparitia “valizei”

Autor:

Continua sa apara comentarii si puncte de vedere pe marginea subiectului valizei cu documente care ar contine inscrisuri – dar nu numai – ce ar avea legatura cu firma Teldrum.

 

traian basescu rica petrescu 718x500 Basescu reactioneaza dupa aparitia valizeiDe aceasta data, Traian Basescu a fost cel care a reactionat, dupa ce in spatiul public s-a vehiculat ideea ca printre numerele de telefon gasite intr-o agenda din acea valiza ar fi si cel al fostului presedinte. Actualul senator a ales sa lamureasca unele aspecte, postand luni dimineata un scurt mesaj pe o retea de socializare, sustinand, intre altele, ca numarul sau este unul cunoscut public, drept urmare s-ar putea regasi in agendele mai multor persoane.

Iata mesajul postat de Traian Basescu pe pagina sa oficiala de Facebook:

“Pentru buna regula si pentru a preveni speculatiile, fac urmatoarele clarificari :

Inteleg ca in deja celebra valiza „gasita pe camp” si care ar contine acte ale firmei TELDRUM, s-ar fi gasit si o agenda cu numere de telefon apartinand unui manager al firmei si ca in agenda se afla si numele meu, drept pentru care fac urmatoarele precizari :

  1. Numarul meu de telefon (mobil si fix) este public cunoscut si se poate afla in agenda oricarei persoane;
  2. Nu am cunoscut, nu am intalnit voit si nu am vorbit niciodata la telefon sau direct cu oameni din conducerea TELDRUM .

Sa aveti o zi buna !”    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!