AcasăNewsBasescu, PRIMELE DECLARATII dupa ce si-a vazut nepotica: "Am primit nobilul titlu...

Basescu, PRIMELE DECLARATII dupa ce si-a vazut nepotica: „Am primit nobilul titlu de bunic”

Presedintele Traian Basescu este foarte fericit ca a devenit bunic pentru prima data, mai ales ca, a spus seful statului dupa ce si-a vazut nepotica, micuta este sanatoasa si seamana cu el.

Fiica cea mica a presedintelui a nascut, sambata noapte, o fetita sanatoasa, la Spitalul Universitar din Capitala. Duminica, Traian Basescu si sotia lui au mers la spital unde au vizitat-o pe Elena si pe prima lor nepoata. La plecare, seful statului a declarat ca fetita seamana cu el, iar medicii i-au dat nota 9.

„Sunt bucuros si eu si sotia si Ioana (sora Elenei Basescu, n.r.). Fetita s-a nascut prin cezariana, inainte cu 3 saptamani de termen. Medicii au considerat ca aceasta este solutia cea mai buna atat pentru copil, cat si pentru mama. Am primit nobilul titlu de bunic”, a declarat Traian Băsescu.

De asemenea, Basescu a postat si prima imagine cu nepoata, pe contul de Facebook. „Un bunic fericit. S-a nascut la exact un an de la nunta Elenei cu Bogdan”, a scris presedintele pe contul site-ului de socializare.

author avatar
Alina Costache
976 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger