AcasăNewsBasescu “plange” de mila lui Nastase

Basescu “plange” de mila lui Nastase

Traian Basescu a refuzat sa comenteze gestul facut de Ilie Nastase, care a fost filmat aruncand cu cafea peste imaginea fostului presedinte de pe un cort electoral al PMP, comentand doar ”ce a fost si ce a ajuns, saracul…”. Cum ar veni, rade ciob de oala sparta.

”Pur si simplu imi e dificil sa comentez si nu vreau sa jignesc public dar va puteti imagina ce poti gandi despre un asemenea om. Dumnezeu cu el. (…) insa eu am facut din repulsie nu vreau sa discut, adica e un gest de … Stiti e contradictia asta, ce a fost si ce a ajuns, saracul…”, a declarat Traian Basescu. Reactia lui vine dupa ce liderul PMP Bucuresti Cristian Petrescu a postat, marti pe Facebook, un video care il arata pe Ilie Nastase, care deschide lista UNPR la alegerile europarlamentare, aruncand cu cafea intr-un afis cu Traian Basescu. Ilie Nastase, care deschide lista UNPR la europarlamentare, a declarat, marti, ca a fost indignat de faptul ca partidele primesc sute de milioane de euro pentru afise, precizand ca el si Anghel Iordanescu nu au astfel de sume.

author avatar
Andrei Coman
302 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cine pupila mea e Băselu și cine e Ilie Năstase? Diferența e cosmică, din mai multe puncte de vedere, asupra cărora nu insistăm. Ilie Năstase a fost prea blînd, încă, afișul cu pricina meritînd un jet, bine plasat, de urină.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger