AcasăNewsBasescu obliga PDL sa se ridice la jumatatea USL-ului

Basescu obliga PDL sa se ridice la jumatatea USL-ului

Traian Basescu a normat voturile pedelistilor: minimum jumatate plus 1din cat va avea USL-ul

Daca nu scot, in toamna, un scor egal cu macar jumatate plus 1 din cota USL-ului, pedelistii zboara direct in opozitie, i-a avertizat Traian Basescu pe democrati.

Traian Basescu a normat voturile pedelistilor: minimum jumatate plus 1 din cat va avea USL-ul

Vor nu vor, pedelistii trebuie sa lase certurile deoparte, sa-si refaca randurile si sa obtina un scor electoral cat mai bun, daca vor sa mai intre in cartile guvernamentale. Aceasta este invatatura pe care Basescu le-a dat-o democratilor, luni, la ceas tarziu de noapte.

Ca sa priceapa tot pedelistu’, presedintele in functie a explicat inca o data ca va aplica ad literam Constitutia, care spune ca partidele si nu aliantele sunt invitate la consultarile post-electorale, menite sa stabileasca noua majoritate parlamentara. Iar cu USL-ul astfel „spart”, PDL ajunge automat pe locul doi, daca obtine putin peste jumatate din scorul USL la alegerile din noiembrie. ”Daca nu, treceti in opozitie”, le-a spus Basescu pe sleau liderilor democrat-liberali. Pe de alta parte, fostul lider pedist a tinut sa-i intrebe pe pedelisti daca au de gand sa-i dea afara pe toti intelectualii gen Cristian Preda, veniti in ultimii ani in partid. Cum nimeni nu a raspuns, iar Basescu s-a multumit cu tacerea, rezulta ca aluzia prezidentiala si-a atins scopul.

author avatar
Simona Badulescu
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger