AcasăNewsBasescu: Oare se pregateste instalarea unei dictaturi?

Basescu: Oare se pregateste instalarea unei dictaturi?

Comentand pe tema recent depusei initiative legislative privind posibila readucere in tara a rezervei de aur a Romaniei, depozitata in Marea Britanie, fostul sef de stat lasa sa se inteleaga ca are o singura explicatie pentru proiectul depus de Liviu Dragnea si Serban Nicolae.

„Oare se pregateste instalarea unei dictaturi ? Poate in perspectiva pierderii alegerilor din 2020 ?”, se intreaba Traian Basescu, joi, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, inainte de a dezvalui care considera ca ar fi explicatia pentru o astfel de initiativa.

Iata postarea:

Anterior in cursul acestei zile, senatorul PSD Serban Nicolae mentiona, de la Parlament, faptul ca „tari europene cu economie stabila (…) Germania, Italia, Belgia, chiar si non-UE, cum este Elvetia au luat asemenea masuri de repatriere in ultima perioada, a rezervei de aur din strainatate in propriile tari”. Totodata, pesedistul a tinut sa precizeze: „eu cred ca suntem in situatia in care Romania isi poate permite sa isi tina rezerva de aur in propriul teritoriu, in conditii de siguranta, sa nu mai plateasca chirie pentru asa ceva si BNR sa poata sa utilizeze aceasta rezerva atunci cand este cazul pentru asigurarea unor operatiuni financiare specifice, asa cu face si cu rezerva valutara”.

428 afisari

3 COMENTARII

  1. Iar ai baut fara cubulete,te-ai ramolit de tot si ai uitata de cei 10 ani de dictatura basistica,poate reuseste cineva sa-i aduca aminte.Bai alcoolicule,BNR este stapanita de cei care au luat Romania in proprietate,mai ales cu ajutorul tau,iar aurul din rezerva bnr va intra in folosinta altui Imperiu,dupa cel disparut in capitala Imperiului rosu,sa fie primit (cu bogadaproste-slavon si asta)la Londra pentru ca au mare nevoie dupa bre-exit.Cea mai clara dictatura se afla la bruxelles,s-a vazut si de cei mai putin vazatori,Imperiul ramas dualist al UE s-a dat masca democratiei jos devoalandu-si in toata splendoarea adevarata fata si esenta,adio 60 si ceva de tone de au,duca-se dupe cele fara nr. de la moscova.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger