AcasăNewsBasescu o "roaga" pe Dancila sa plece de la Palatul Victoria: "Biata...

Basescu o „roaga” pe Dancila sa plece de la Palatul Victoria: „Biata Viorica Vasilica…”

Dupa ce a avut nu unul, ci doua mesaje transante la adresa ministrului Agriculturii urmare a nefericitei comparatii facute de Daea intre incinerarea porcilor afectati de pesta africana si drama de la Auschwitz, fostul sef al statului i-a dedicat, de aceasta data duminica, o postare sefei Guvernului, Viorica Dancila.

Mesajul lui Traian Basescu incepe si se incheie cu acelasi apel adresat premierului: „va rog, plecati de la Palatul Victoria Doamna Dancila !” si include referiri la felul in care se ocupa sefa Guvernului de aspectele politicii externe. „Biata Viorica Vasilica, fara a intelege nici ridicolul propriei situatii, dar nici valul de penibil cu care acopera tara in relatiile externe, persevereaza in a ramane infipta in scaunul de la Palatul Victoria. Saraca femeie este pusa de Dragnea sa faca lucruri pentru care nici nu este pregatita si care, chiar daca ii sunt scrise sau soptite de consilieri, nu le poate citi corect si nici tine minte”, considera Basescu.

In lumina acestor lucruri, fostul sef al statului face, in acelasi mesaj facut public pe Facebook, un apl la patriotism. „Daca femeia asta ar avea un minim patriotism ar intelege ca nici unui cetatean nu-i este permis ca de la inaltimea functiei de prim-ministru sa impinga tara catre penibil, continuand sa-si exercite functia cu o induiosetoare inconstienta”, mai scrie Basescu, inainte de a relua rugamintea adresata Vioricai Dancila de a renunta la prerogativele functiei de prim-ministru.

77 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mai tii minte cand a oprit Boc masina si a inceput sa dea la coasa? Dupa cateva zile a oprit si a incepiut sa cojeasca pomii. Dupa cateva zile s-a dus vartos a pus mana pe cazma si dadea zapada se vede ca tragea la fiare… Atacati nu pe gafe de nestiinta literar-gramaticala geografic etnica ci pe cele de protocol cu garda si steagul, pe cele economice cu infkatiacsi Robor, pe cele de desnationalizarea tinetetului roman pe lipsa infrastructurii. Altfel pe timlul lui Boc se radea mult mai bine semn ca se traia foarte prost.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger