AcasăNewsBasescu: O consolidare a imunitatii parlamentare in raport cu incalcarea legii, o...

Basescu: O consolidare a imunitatii parlamentare in raport cu incalcarea legii, o grava eroare

Presedintele Basescu a anuntat, prin intermediul purtatorului sau de cuvant, ca nu a primit niciun proiect de modificare a Legii privind Statului deputatilor si al senatorilor. Totodata, seful statului a tinut sa atraga atentia asupra faptului ca „o consolidare a imunitatii parlamentare in raport cu incalcarea legii ar fi o grava eroare”.

Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui, a emis un comunicat de presa, pentru a lamuri informatiile aparute in mass-media, referitor la faptul ca Parlamentul i-a trimis presedintelui, pentru consultare, Legea nr. 96/2006 privind Statului deputatilor si al senatorilor. „Domnul presedinte Traian Basescu nu a primit niciun proiect de modificare a Legii nr. 96/2006 privind Statului deputatilor si al senatorilor, si ar fi surpins ca acest lucru sa se intample avand in vedere ca nu are atributii legale in acest sens”, se arata in comunicatul Presedintiei.

„Totodata, domnul presedinte Traian Basescu atentioneaza ca o consolidare a imunitatii parlamentare in raport cu incalcarea legii ar fi o grava eroare”, se mai precizeaza in document.

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger