AcasăNewsBasescu nu renunta la visul de a fi taran

Basescu nu renunta la visul de a fi taran

Traian Basescu la Indagra

Fostul presedinte Traian Basescu a facut o baie de multime la Romexpo, in cadrul targului Indragra. Base a cautat oferte pentru utilaje, caci nu vrea sa renunte la visul vietii sale, acela de a fi taran de Nana.

Traian Basescu la Indagra

Sigur pe el, si cu un elan mucitoresc usor de descifrat, Basescu a eavluat oferta de utilaje agricole de la Indagra. E drept, n-a cumparat nimic, dar a starnit multa valva printre cei prezenti la Romexpo, caci, in afara de Onaca, oare cine mai are prilejul sa se frece de presedinte? ”M-ar interesa ca cele 290 de ha sa le pot exploata singur. Nu sa cer prestatie de la unii care vin ba cu tractorul, ba cu combina. M-ar interesa ca suprafata aceea de teren sa o pot opera singur, avand angajati”, a declarat fostul sef de stat. Musteri s-au gasit destui si s-au inghesuit care mai de care sa-I vanda tractor lui Base. Care n-a cumparat nimic, dar a verificat cu aceasta ocazie daca si-a postrat popularitatea de altadata.

Cat priveste dificultatile in obtinerea creditelor pentru agricultorii romani, Basescu a declarat: ”Nu stiu ce preconizeaza sa faca guvernul, dar este clar ca trebuie limitata vanzarea catre cetatenii care nu-s cetateni romani. Mai mult decat atat, trebuie gasite forme care sa ii ajute pentru ca, in momentul de fata, strainii obtin credite mult mai usor in tarile lor pentru a cumpara teren in Romania. Iar in Romania se obtin credite in conditii mai grele decat le obtin strainii. Asta inseamna ca romanii sunt dezavantajati, deci trebuie gasita o forma de creditare competitva care sa-i ajute sa isi cumpere terenuri”.

author avatar
Catalin Dumitrescu
91 afisari

1 COMENTARIU

  1. Proiect B: un succes clar! Drumul spre Hollywood a inceput! Suntem vechi si stabili! Rapid! Hollywood e aici! Castiga si tu bani! Castiguri serioase in Industria Mondiala a Divertismentului! Trebuie sa ajungem la Hollywood! Un film pentru Hollywood! Te poti imbogati! Castigi bani cu cel mai socant subiect de film! Acum spre Hollywood! Un film pentru Hollywood! Te poti imbogati! Solicita acum detalii la adresa de email : sorin.lungu07@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger