Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Basescu nu-l slabeste deloc pe Dragnea: vrea sa aduca Guvernul “la propriul nivel, acela de condamnat penal”

Basescu nu-l slabeste deloc pe Dragnea: vrea sa aduca Guvernul “la propriul nivel, acela de condamnat penal”

Autor:

Chiar in timp ce Dragnea discuta, la Parlament, cu Tariceanu, pe marginea constituirii Cabinetului Dancila, fostul presedinte Basescu a lansat un veritabil atac la adresa celui dintai.

 

basescu rica petrescu 350x271 Basescu nu l slabeste deloc pe Dragnea: vrea sa aduca Guvernul la propriul nivel, acela de condamnat penal

Plecand de la declaratiile facute recent de catre seful PSD, Liviu Dragnea, si, respectiv, secretarul general adjunct al formatiunii castigatoare a alegerilor parlamentare, Codrin Stefanescu, pe marginea ministrilor cu probleme penale, senatorul Traian Basescu transmite un mesaj pe un ton cat se poate de transant. “Penali in guvern ? Da, pentru ca putem! Nu a existat in Romania si nici in Uniunea Europeana sef de partid care sa-si fi sfidat poporul, dar si realitatea politica, asa cum au facut-o Dragnea si Codrin Stefanescu in ultimele zile. Intrebat daca din guvern vor face parte penali, Dragnea a raspuns sec, DA. Dragnea vrea sa aduca la propriul nivel, acela de condamnat penal, cea mai importanta institutie executiva a tarii, Guvernul Romaniei”, sustine fostul sef al statului in analiza postata pe pagina sa de Facebook.

dragnea cex 350x170 Basescu nu l slabeste deloc pe Dragnea: vrea sa aduca Guvernul la propriul nivel, acela de condamnat penalOprindu-se apoi asupra a trei chestiuni pe care considera ca “nu le pricepe” liderul PSD-ului, Traain Basescu o include si pe urmatarea: “Dragnea nu pricepe ca prezumtia de nevinovatie functioneaza pentru orice om simplu, dar nu poate fi aplicata ministrilor, militarilor, magistratilor, functionarilor publici, diplomatilor politistilor prin mentinerea in functie”.


1 Comentariu la Basescu nu-l slabeste deloc pe Dragnea: vrea sa aduca Guvernul “la propriul nivel, acela de condamnat penal”

  1. Geanta

    Dece nu poate fi aplicata acestora? E secret? Cine poate stabili asta, ca doar Romania nu e un vapor pe care, orice capitan zapacit de… damfil romului o face ca asa “vrea” muschii lui (cand nu sunt atrofiati de bautura)?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!