AcasăNewsBasescu nu-l slabeste deloc pe Dragnea: vrea sa aduca Guvernul "la propriul...

Basescu nu-l slabeste deloc pe Dragnea: vrea sa aduca Guvernul „la propriul nivel, acela de condamnat penal”

Chiar in timp ce Dragnea discuta, la Parlament, cu Tariceanu, pe marginea constituirii Cabinetului Dancila, fostul presedinte Basescu a lansat un veritabil atac la adresa celui dintai.

Plecand de la declaratiile facute recent de catre seful PSD, Liviu Dragnea, si, respectiv, secretarul general adjunct al formatiunii castigatoare a alegerilor parlamentare, Codrin Stefanescu, pe marginea ministrilor cu probleme penale, senatorul Traian Basescu transmite un mesaj pe un ton cat se poate de transant. „Penali in guvern ? Da, pentru ca putem! Nu a existat in Romania si nici in Uniunea Europeana sef de partid care sa-si fi sfidat poporul, dar si realitatea politica, asa cum au facut-o Dragnea si Codrin Stefanescu in ultimele zile. Intrebat daca din guvern vor face parte penali, Dragnea a raspuns sec, DA. Dragnea vrea sa aduca la propriul nivel, acela de condamnat penal, cea mai importanta institutie executiva a tarii, Guvernul Romaniei”, sustine fostul sef al statului in analiza postata pe pagina sa de Facebook.

Oprindu-se apoi asupra a trei chestiuni pe care considera ca „nu le pricepe” liderul PSD-ului, Traain Basescu o include si pe urmatarea: „Dragnea nu pricepe ca prezumtia de nevinovatie functioneaza pentru orice om simplu, dar nu poate fi aplicata ministrilor, militarilor, magistratilor, functionarilor publici, diplomatilor politistilor prin mentinerea in functie”.

237 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dece nu poate fi aplicata acestora? E secret? Cine poate stabili asta, ca doar Romania nu e un vapor pe care, orice capitan zapacit de… damfil romului o face ca asa „vrea” muschii lui (cand nu sunt atrofiati de bautura)?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger