Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Basescu nu gusta show-rile de la DNA

Basescu nu gusta show-rile de la DNA

Autor:

Show-urile televizate regizate de DNA nu sunt pe placul lui Traian Basescu. Ceea ce poate insemna si ca steaua lui Daniel Morar a apus taman acum, la final de mandat.

 

daniel moraru9 300x276 Basescu nu gusta show rile de la DNA

Apetitul pentru spectacol manifestat de Daniel Morar i-a ajuns sefului statului

Odata iesit la rampa TVR, Traian Basescu l-a criticat cu subiect si predicat pe procurorul pana nu demult laudat: “Nu-mi plac spectacolele de la DNA. Una e ancheta, altul e show-ul. Spectacolele de la DNA nu-mi plac. Atunci sa facem din toate parchetele institutii de spectacol. Am avut o discutie cu seful DNA. Eu doar i-am spus punctul meu de vedere. Nu voi interveni niciodata pentru un dosar, dar trebuie sa incetam spectacolul ca martori, ca nemartori”.

Citita in “cheia” electorala, nemultumirea prezidentiala poate fi doar o vorba aruncata ca sa dea bine in urechile publicului votant. La fel de posibil este insa si ca Basescu sa fie cu adevarat neplacut surprins de nefinalizarea, in parte macar, a dosarelor care au tinut in ultimii doi-trei ani capul de afis al stagiunii DNA. Indiferent de motiv, anuntul pica foarte prost pentru Daniel Morar, procurorul care mai are putin si-si termina mandatul de sef al DNA. Nu de alta, dar lipsa de apetit manifestata de presedinte fata de show-urile marca DNA dezminte practic zvonul conform caruia Morar se pregatea sa devina procuror general, in locul Laurei Codruta Kovesi.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!