AcasăNewsBasescu ne-a salvat: fuge la Bruxelles!

Basescu ne-a salvat: fuge la Bruxelles!

Dupa ce 10 ani a condus Romania cu mana forte, luptandu-se pe viata si pe moarte cu dusmanii care nu doreau ca poporul asta sa prospere, iata-l pe Traian Basescu luandu-si viteza spre Bruxelles. Porneste hotarat, vrea sa faca ordine si in Parlamentul European, ca prea si-au luat-o in cap toti timmermansii aia, de nu te mai intelegi cu ei! Intentii nobile, nimic de comentat, doar sa nu ne pomenim ca, la final de mandat, matrozul a creat si pe acolo un Stat paralel, doar e in stare de asta si mai are si parghiile necesare. Pai, Monica Macovei si Laura Codruta Kovesi abia ii asteapta indicatiile, stau in blocstarturi pregatite de lansare.

O cacareaza scapata in galeata politicii romanesti si-a stabilit lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare, cu un fost presedinte deschizator de drumuri. Asa ii place lui, sa fie primul, sa stea in fruntea armatei. Si cu Romania a facut la fel. A stat in fruntea ei doua mandate, iar roadele s-au vazut cand a parasit Palatul Cotroceni. In urma sa, a ramas o tara infloritoare, cu sute de kilometri de autostrada construiti de guvernul sau, cu milioane de noi locuri de munca in fabrici si uzine puternice si competitive pe piata comunitara, cu un exod al romanilor stopat inca din primii ani de presedintie, cu generatii de tineri scolite pe bancile unor institutii de invatamant solide si in care demnitatea, onoarea si mandria de a fi roman s-au cultivat intens, cu un sistem de sanatate bine pus la punct, cu medici platiti la nivel european si cu spitale dotate la cele mai inalte standarde, cu o justitie independenta, pentru care afaceristul roman (mic, mare, buticar sau miliardar) beneficiaza de aceeasi prezumtie a nevinovatiei ca expatul manager de multinationala, cu institutii de control ale Statului intelegatoare si dispuse sa ajute la dezvoltarea afacerii, nu pregatite sa-l extermine pe evazionistul cu „prejudiciu estimat”.

Dupa Statul paralel urmeaza Parlamentul European paralel?

Dar Traian mai are un mare merit. Este nasul Statului paralel, sistem pe care el l-a perfectionat pana acolo incat i-a scapat haturile din maini, de mai avea putin si se autospanzura cu ele.

Cunoscandu-i ambitiile si priceperea, pe pariu ca matrozul va infiinta si la Bruxelles un Parlament European paralel?! Intre doua nu te ploua si cu Macovei la dreapta si Kovesi la stanga sa are gurile de tun cu care sa traga asupra oricui misca pe frontul globalist neomarxist. Pardon, neobasist, conform viitoarei doctrine ideologice ce se va preda pe holurile  P.E, C.E etc! E drept, ii lipseste un personaj ca Boc-Poc, sluga obedienta si executant tacut al ordinelor primite, dar gaseste „El comandante” o solutie; la o adica, il avanseaza in grad pe tolomacul pemepist, acum doar breloc al spriturilor nocturne de vara.

Da, tara a fost binecuvantata cu un asemenea conducator, iar acum a venit timpul sa se bucure de managementul basescian intreaga Europa. Sa le iasa pe nas si lor bunastarea basista, ca noua ni s-a cam aplecat de la ea. S-aveti pofta, timmermansilor!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.407 afisari

6 COMENTARII

  1. Pe naiba ! Isi lasa el afacerile in tara ? Se va intoarce prim ministru in statu’ paralel?

  2. Abureală pentru românii care pun botul. Pariu că matrozul nu v-a merge nici măcar o zi la Bruxelles, dacă va fi votat de cineva, ci se va da lovit în aripă după metoda brevetată cu „Dragă, Stolo”. El s-a trecut primul că poate, poate vor fi unii care vor vota PMP și să trimită și el la Bruxelles măcar pe Tolomac și Colonelul Turcescu. Whisky mann, vezi că nu mai ține vrăjeala!

  3. Nune nici un secret. Basina infuriata isi arata adevarata fata , ca Teodorovici: platiti de KGB. Dara sa analizam doua aspecte care pentru cine gandeste spun multe despre increderea rusilor in Romania: ciomegele kalasnikoave vor fi inlocuite cu arme adevarate la nivel NATO. A doua probmeuta este ca prin actiunea Dragnea cu ambasada israeliana Romania nu va mai fi sustinuta de tarile arabe la ONU unde Romania prindea un loc comisia nepermanenta . Deci rusii nu mai au incredere in roamani. Si ca totrtul sa aiba o cireasa este actiunea comunistilor la referendumul care se anunta hotarator pentru viitorul tarii. Stim ca rusii au planuri strategice pe zeci de si suntem sub lupa. Uite ca nu le – a iesit cu gonirea din tara a un sfert dintre romani. Romanii sunt orosti exact cat cei 3 milioane care ii voteaza pe comunisti. Viorba analfabetei de Dancilu: HE ! HE! HE!

  4. Rau ai ajuns Boanchis, sa scrii textuletele astea jalnice sub pseudonimi. Iei la bucata pe ele, nene?

  5. Nimic nou. Chioru e mereu unde se invarte banu. Iar pe mosiile Bratienilor a anexat si mosia Udrea de la Nana si are argati.

  6. Basecu acum dupa ce a pierdut cetatenia basaraba deci nu mai poate perpetua mafia a zis macar sa le-o coc si sa calce pe urmele balbaitei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger