AcasăNewsBasescu la Parchet, nepotul condamnat

Basescu la Parchet, nepotul condamnat

Justitia s-a ocupat ieri si de unchiul Traian si de nepotul Dragos

In timp ce Traian Basescu dadea, ieri, cu subsemnatu’ la Parchetul General, ca urmare a unor inregistrari referitoare la procesul ICA prezentate de Sebastian Ghita, Tribunalul Bucuresti il condamna pe nepotul fostului presedinte la 2 ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Justitia s-a ocupat ieri si de unchiul Traian si de nepotul Dragos

Martea de ieri a facut ca doua dintre celebrele sale trei ceasuri negre sa sune in familia fostului presedinte. Traian Basescu a trebuit sa raspunda, timp de aproape trei ore, intrebarilor procurorilor curiosi sa afle ce este cu inregistrarile in care fostul presedinte vorbeste, in timpul unei intalniri private, despre ”statul mafiot” si despre rolul jucat de Coldea, Kovesi si judecatoarea Bogdan in procesul soldat cu condamnarea lui Dan Voiculescu. Mai putin guraliv ca de obicei, Basescu s-a multumit sa declare, la finalul audierilor, ca a dat ”o declaratie completa de martor”, despre continutul careia nu poate insa sa spuna nimic.

Dragos Basescu

Al doilea ceas negru a sunat la TMB unde, concomitent cu vizita lui Basescu la Parchet, s-a judecat speta in care nepotul fostului presedinte, Dragos Basescu, este acuzat de trafic de influenta – mai exact de pretinderea unui milion de euro din partea unui om de afaceri in schimbul rezolvarii favorabile a unui dosar pe care afaceristul il are la DIICOT. Instanta l-a condamnat pe Dragos Basescu la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, sentinta nefiind definitiva. Invitat sa comenteze situatia nepotului Dragos, unchiul Traian a refuzat.

author avatar
Simona Badulescu
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger