AcasăNewsBasescu, Iliescu si Mazare, „lichidati” in lumea virtuala

Basescu, Iliescu si Mazare, „lichidati” in lumea virtuala

Politicienii romani au devenit tinta unor glume macabre, fiind declarati “decedati” pe site-urile de socializare sau prin mail-uri dubioase.

Nu li s-a tras de la adversari si nici de la blestemele poporului, ci de la tehnica de ultima generatie. Chiar daca in lumea reala mai marii zilelor noastre sunt bine sanatosi, in lumea virtuala cel putin trei dintre acestia sunt oale si ulcele de mult. Apetitul romanilor pentru umorul negru i-a “ingropat” pe rand pe Ion Iliescu, Radu Mazare si Traian Basescu.

Wikipedia i-a venit de hac lui Mazare

Desi era bine-mersi, primarul Radu Mazare a aflat de pe Wikipedia ca este mort de mai bine de un an

Viu atat la vorba cat si la port, primarul constantean Radu Mazare a fost trimis de internauti in lumea celor drepti cu ajutorul Wikipedia. Concret, conform textului postat la inceputul lui 2011 pe enciclopedia universala virtual, Mazare era mort de vreun an de zile. Chiar daca a fost imediat “inviat” pe Wikipedia, social-democratul a figurat in continuare  “decedat” pe Google. Ce-i drept, in lumea virtuala Radu Mazare pare ca este urmarit de ghinion. Inainte de farsa cu trecerea in nefiinta, primarul s-a plans ca i-au fost sparte conturile de Facebook si Yahoo Messenger.  Ca sa se distreze, hacker-ul a trimis mesaje, in numele lui Mazare, tuturor domnitelor din lista de prieteni, invitandu-le acasa la primar la aceeasi ora.

 

Iliescu, rapus de Twitter

Moartea lui Ion Iliescu a fost anuntata in repetate

De departe cel mai “omorat” politician roman ramane fostul presedinte Ion Iliescu. Coleg de „cavou” cu Radu Mazare pe Wikipedia, in care se preciza ca presedintele de onoare al PSD a decedat pe 15 aprilie 2010, Iliescu a trecut in nefiinta si pe Twitter. Imediat, informatia ca fostul presedinte a dat coltul a fost completata de tot felul de scenarii, cele mai multe mentionand ca ar fi fost mana rusilor la mijloc. Comentariile s-au tinut atunci lant, o parte dintre internauti sugerand ca Iliescu a murit de mana doamnei Nina.

 

Basescu, “ucis” de un mesaj spam

Un mesaj spam a anuntat implicarea presedintelui Traian Basescu intr-un accident mortal

Ultimul politician din lista “asasinatilor” este nimeni altul decat actualul presedinte Traian Basescu, caruia internautii i-au pregatit o “moarte violenta” . Sefului statului i s-a tras de la un mesaj spam transmis chiar in acest weekend.  Ca informatia sa fie cat mai credibila, autorii au folosit numele postului de stiri Antena 3 in denumirea adresei de la care au transmis mail-ul cu textul: „Subiect – Socant! Presedintele Basescu a suferit un accident mortal! Soc national! Traian Basescu este desfigurat dupa ciocnirea frontala a masinii prezindentiale cu un alt vehicul aflat in trafic. Imagini in premiera aici (link)”. Imediat, postul Antena 3 a anuntat ca nu are nicio legatura cu acest atac informatic ba chiar i-a sfatuit pe utilizatori sa nu acceseze link-ul.

 

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
314 afisari

1 COMENTARIU

  1. O sa curga multa apa pe Dunare, vorba poetului, pana cand vom fi martorii unui asasinat veritabil in Romania. Suntem tara Caterincii Generale.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger