Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Basescu il ademeneste pe Antonescu

Basescu il ademeneste pe Antonescu

Autor:

Traian Basescu cheama din nou PNL-ul la guvernare, avertizandu-l ca  alternativa, ramanerea alaturi de PSD, inseamna pentru liberali “multi ani de opozitie”.

 

TRAIAN BASESCU FANE 346 copy 282x300 Basescu il ademeneste pe  Antonescu

Traian Basescu momeste PNL-ul sa lase balta PSD-ul

Cu doua luni in urma, seful statului l-a mai invitat pe Crin Antonescu sa-i lase balta pe pesedisti si sa vina alaturi de PDL, la putere. Profitind de figura deloc buna facuta de USL la partialele de duminica, Traian Basescu a reiterat invitatia, chiar a doua zi dupa alegeri. “USL este si va fi un esec electoral. L-am atentionat amical pe Antonescu: de ce vrei sa ramai in opozitie si in 2012? I-am spus pentru ca totusi imi pasa de liberali. In 2008, eu i-am trimis pe Boc si pe Blaga sa-i roage sa vina la guvernare. Daca vor sa guverneze, nu doar sa vorbeasca din opozitie au toata perspectiva din 2012”, a afirmat Basescu pe postul public de televiziune.

Pentru a-i impulsiona probabil pe liberali, seful statului a sustinut ca PSD-ul condus de Ponta va ramane inca doua decenii in opozitie: “Ponta e atat de imatur incat mi-e jena sa-i raspund. Pana sa ajunga la maturitate, isi va impinge partidul la 20 de ani de opozitie. Atat il duce capul”. Chiar daca multi penelisti s-ar lasa convinsi sa reincalzeasca supa cu PDL-ul, de dragul puterii, Antonescu se tine in continuare tare. Cat de tare, doar liderii locali ai PNL stiu.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!