Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Basescu ii transmite un mesaj lui Toader: Ai incurcat Lazarii. Ori scuze publice cu recunoasterea erorii, ori demisia.

Basescu ii transmite un mesaj lui Toader: Ai incurcat Lazarii. Ori scuze publice cu recunoasterea erorii, ori demisia.

Autor:

Continua sa apara reactii la documentele publicate, in cursul serii trecute, pe site-ul Ministerului Justitiei, cu referire la procedura de numire a procurorului general si la ceea ce s-a aflat ca ar putea fi o coincidenta de nume in privinta unei ordonante de clasare invocate de ministru, in cadrul prezentarii evaluarii activitatii lui Lazar in fruntea Parchetului General.

 

basescu 697x500 Basescu ii transmite un mesaj lui Toader: Ai incurcat Lazarii. Ori scuze publice cu recunoasterea erorii, ori demisia.Fostul presedinte Basescu i-a transmis un mesaj lui Tudorel Toader, prin intermediul Facebook, sugerand ca ministrul ar avea doua variante – fie sa prezinte scuze public scuze, fie sa plece de la varful MJ. In acest context, fostul lider de la Cotroceni da de inteles ca procedura de revocare a lui Augustin Lazar nu ar avea nicio sansa.

Iata postarea:

“Tudorel Toader!

Domnule profesor, e groasa omule. Ai incurcat Lazarii.

Ti-ai scufundat singur propriul raport de revocare a procurorului general.

Pentru taraboiul starnit n-au mai ramas decat doua solutii : ori scuze publice cu recunoasterea erorii, ori demisia.

PS – Despre revocarea lui Augustin Lazar nici nu mai poate fi vorba. Profesorul de gimnaziu Iohannis o sa-i dea cu raportul in cap rectorului, profesor universitar, doctor si venetian Tudorel Toader pana cand il retrogradeaza la gradul de invatator stagiar.”

Seara trecuta si Augustin Lazar a reactionat pe aceeasi tema. “Am aflat abia dupa o saptamana de suspans ca ordonanta de clasare invocata de ministrul justitiei nu a fost emisa, confirmata sau verificata de subsemnatul in calitate de procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, astfel cum acesta a lasat sa se inteleaga, enumerand-o ca motiv de revocare. Este un mod tipic de manipulare prin distorsionarea adevarului. Ministrul justitiei exploateaza o eroare de grefa survenita in martie 2016, facuta cu ocazia selectarii lucrarilor necesare pentru procedura de numire in functia de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Efectuand copii dupa documente redactate de A. Lazar, grefiera a fotocopiat, urmare a unei erori generate de identitatea numelui de familie, ordonanta emisa de procurorul sef adjunct de sectie Cristian A. Lazar din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Aceasta ordonanta de disjungere cu privire la alte persoane a ajuns prin declinarea competentei la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, dosar pe care l-am repartizat, spre solutionare, unui procuror”, se mentioneaza in comunicatul facut public de Ministerul Public.


2 comentarii to Basescu ii transmite un mesaj lui Toader: Ai incurcat Lazarii. Ori scuze publice cu recunoasterea erorii, ori demisia.

  1. ??????

    Popescu Tăriceanu nu este de acceași opinie cu Traian Băsescu care spunea că protocoalele au fost scrise împreună cu specialiști de la FBI și CIA ? Cum ați comenta despre faptul că Tăriceanu zicea că nu scrie în hotărârea guvernului pe care îl conducea , HG nr.231 din 2005, despre protocoalele despre care zicea Băsescu că au fost scrise cu specialiștii FBI și CIA ?

  2. ??????

    Ce opinii aveți despre faptul că doamna Monica Macovei, ministru al justiției din guvernul Tăriceanu, nu a exprimat nicio poziție publică despre protocoalele și hotărârea de guvern despre care Băsescu și Popescu Tăriceanu formulează opinii publice referitoare la legalitatea și conținutul documentelor ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!