AcasăNewsBasescu ii tavaleste si el pe democrati

Basescu ii tavaleste si el pe democrati

Prezent, luni noaptea, la intrunirea conducerii PDL, Traian Basescu l-a luat peste picior pe candidatul Silviu Prigoana, candidatul partidului la Primaria Capitalei.

Traian Basescu i-a luat la refec pe pedelisti

„Ai negociat toata primaria cu Oprescu, sau pe bucati?”, l-a intrebat Basescu pe Prigoana, dupa cum au povestit, ulterior, surse din PDL. Dupa candidatul la PMB, a urmat situatia PDL din toata tara, moment care a permis pedelistilor porniti pe Emil Boc sa reclame „lipsa organizarii” la varful partidului.

Atacat direct, Boc a acuzat „lipsa organizarii la baza partidului”, dar partea adversa s-a repliat si i-a cerut liderului en-titre sa-si anunte candidatura pentru primaria Cluj. Spre surpriza majoritatii, Basescu a trecut de partea lui Boc, poftind intreaga asistenta sa-l lase in pace pe acesta, pentru ca stie el mai bine ce trebuie sa faca. Momentul a adancit confuzia unora dintre pedelisti, care se declara depasiti de rationamentul lui Traian Basescu in ceea ce-i priveste. „Nu mai stie nimeni ce-i trece prin cap” a devenit raspunsul clasic al democratilor intrebati ce asteapta de la ei Basescu.

author avatar
Simona Badulescu
653 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger