AcasăNewsBasescu ii raspunde lui Ponta: Guvernul Romaniei sa se mentina in limita...

Basescu ii raspunde lui Ponta: Guvernul Romaniei sa se mentina in limita declaratiilor decente

Presedintia nu a stat prea mult pe ganduri si a raspuns explicatiilor date de Guvernul Romaniei, in privinta neindexarii taxelor si impozitelor locale.

Intr-un comunicat emis de Administratia Prezidentiala, in cursul zilei de luni, este oferit un raspuns la comunicatul emis de Guvern in aceeasi zi.

In legatura cu specificarile facute de Executiv despre ordonanta ce consta in neindexarea taxelor locale care nu a putut fi adoptata pe 5 ianuarie pentru ca presedintele a promulgat legea abia dupa sedinta Guvernului, Biroul de presa al Presedintelui Romaniei a explicat ca: “Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a promulgat legea in data de 3 ianuarie 2013, zi in care l-a si informat personal de acest lucru pe prim-ministrul Guvernului Romaniei, domnul Victor-Viorel Ponta. De altfel, Administratia Prezidentiala a comunicat public, in dimineata zilei de 4 ianuarie 2013, referitor la promulgarea legii”.

In plus, Guvernul Romaniei este atentionat de Presedintie ca ar trebui “sa se mentina in limita declaratiilor decente si sa nu arunce vinovatia pe terte institutii sau persoane pentru neadoptarea deciziei privind modificarea taxelor si impozitelor locale”, dupa cum mai este specificat in comunicatul emis.

author avatar
Andra Nesu
386 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger