AcasăNewsBasescu face pe prostu’

Basescu face pe prostu’

Ca sa-si scape pielea, fostul presedinte a decis sa joace un rol nou: acela de victima a ”sistemului”

Traian Basescu a sfarsit prin a spune ca era mic si nu stia nimic atunci cand Coldea, Maior si Kovesi jupuiau in pod oaia, asistati de Ponta si Dancu.

Ca sa si scape pielea fostul presedinte a decis sa joace un rol nou acela de victima a sistemului

Fostul presedinte a astenizat natia repetand intr-una ce om bine informat a fost si este. Asta pe vremea cand socotea ca asa da bine la imaginea sa de vechi lup de mare si animal politic. Cum au inceput sa fie scosi la lumina ”scheletii” sistemului, Basescu a schimbat foaia si canta acum aria inocentului tras pe sfoara chiar de oamenii in care a investit cea mai mare incredere – Florian Coldea si Codruta Kovesi. Pentru a se delimita cat mai mult de ispravile ”binomului”, Basescu avea nevoie de un motiv care sa-i permita sa caste gura mai mare impotriva ”binomului”. I l-a oferit Dan Andronic, publicand informatii (primite oare de la Basescu?) legate de stransele legaturi existente intre Maior, Coldea, Dancu, Ponta si intelegerile pe care acestia le faceau pe terenurile de tenis, feriti de urechile Cotroceniului.

Imediat, Basescu s-a aratat socat de dezvaluiri, dar in realitate a profitat de ocazie si si-a acuzat fostii pretejati de tradare. ”Oamenii astia au facut un joc dublu, ca sa le fie bine in orice situatie! Dancu, Coldea, Maior aveau interese si le rezolvau, e clar!”, a decretat Basescu, dand astfel de inteles ca bietul de el a fost jucat pe degete de ”binom” si de ”sistem”. Nu de alta, dar daca sforile au fost trase fara stiinta lui rezulta ca el e nevinovat ca un prunc de derapajele statului de drept. Cum insa pacatosul este dat in gat de propria-i gura, Basescu nu s-a oprit la timp si, impins probabil de cunoscutul sau orgoliu, a mai adaugat ceva: „Eu, pana la arestarea fratelui meu, am fost calare pe sistem”. Ceea ce inseamna ca ”binomul” si asociatii nu au miscat in front pana in iunie 2014 – luna in care a fost arestat Mircea Basescu. Concluzia logica: daca i-a calarit pe Coldea, Maior si Kovesi pana la jumatatea ultimului sau an de mandat, Basescu nu se poate scutura acum de raspundere ca gasca de apa, oricat de multe meciuri de tenis ar fi jucat Coldea si Maior cu Ponta.

author avatar
Simona Badulescu
703 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger