Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Basescu, dupa publicarea protocolului: “Si, ce sa vezi?! Din mandatul meu…”

Basescu, dupa publicarea protocolului: “Si, ce sa vezi?! Din mandatul meu…”

Autor:

Fostul presedinte Basescu si-a spus un prim punct de vedere cu privire la protocolul facut public vineri, pe site-ul SRI-ului, si anume cel dintre Serviciul Roman de Informatii (SRI) si Parchetul General, document datand din 2009 si aprobat de cei doi sefi de institutii de la acea vreme, George Maior si, respectiv, Laura Codruta Kovesi.

 

traian basescu 350x232 Basescu, dupa publicarea protocolului: Si, ce sa vezi?! Din mandatul meu...“Vai ce chin, ce dor, ce jale! S-a publicat protocolul semnat in 2009 intre Ministerul Public si SRI. Din cele 18 pagini ale protocolului, 2 sunt dedicate nominalizarii legilor, ordonantelor de urgenta, hotararilor de guvern si hotararilor CSAT care constituie izvorul continutului protocolului”, isi incepe Traian Basescu mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

“Si, ce sa vezi?! Din mandatul meu, sunt invocate 5 hotarari CSAT, din care 4 se refera la antiterorism si contraterorism, activitati aflate in sarcina DIICOT si a Parchetului General. Doar hotararea CSAT nr. 17/2005 se refera la combaterea coruptiei,a fraudei si a spalarii banilor. In acesta hotarare, institutiile implicate sunt : Ministerul Finantelor Publice , Ministerul Public, Parchetul National Anticoruptie si Ministerul Justitiei. Nici vorba de implicarea SRI prin decizia CSAT”, mai noteaza, intre altele, Basescu in mesajul sau.


1 Comentariu la Basescu, dupa publicarea protocolului: “Si, ce sa vezi?! Din mandatul meu…”

  1. cobe

    O fi injurat copilul,o fi zis ceva de ma-sa,altfel nu se explica dosul de palma ce nu este adevarat,am avut noi vedenii.Asa si cu protocoalele statului cu cap patrat,nu trebuie sa șe citim ca ne spune troscangiul ce scrie in ele,sau chiar daca le citim ne explica el ce trebuie sa intelegem,du-te ba la (M)UE bai.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!