AcasăNewsBasescu denunta parturile Ioanei

Basescu denunta parturile Ioanei

Traian Basescu se teme ca vanturile trase de Ioana sa nu fie interpretate de procurori ca mesaje codificate

Lucrurile stau cam asa. Traian Basescu are o fata. Mai are una, dar este neinteresanta in povestea asta. Ioana, cea mare, caci despre ea este vorba, are o casa. Ca tot omul. O mai fi avand si altele, bravo ei. In casa are un pat, ca tot omul. In casa ei, face ce vrea. Poate sculta Die Schlittenfahrt, nu au cum sa nu ii placa pasajele cu clopotei. Poate uda florile. Poate trage parturi, ca tot omul. In pat, pe holuri, in baie, treaba ei unde. Dar exact sub pat procurorii i-au instalat tehnica de supraveghere. Belea, popor roman!

Traian Basescu se teme ca vanturile trase de Ioana sa nu fie interpretate de procurori ca mesaje codificate

Ioana Basescu s-a trezit descoperita. Se stia si cine ii calca pragul, si de cate ori, si cine se mai tolaneste in patul ei, si ce se intampla acolo, si ce se discuta. Cand a aflat, taica-su a facut explozie, sarind de fund in sus ca o petarda in noaptea de Anul Nou.

Fata lu‘ tata e altfel decat noi?

„Un abuz grosolan! O supraveghere salbatica si o ancheta salbatica! S-a vrut izolarea mea de politica. Au urmarit-o si-n dormitor. I-au transformat iubitul in denuntator”, tipa fostul presedinte la toate televiziunile dispuse sa-i asculte prostiile. Un ziarist cu greutate, fata de care inca nu mi-am pierdut respectul, s-a lansat chiar si intr-o teorie care e mai mult vesela decat reala. Anume, ca procurorii voiau sa afle si despre alte lucruri privindu-l pe Basescu si odrasla lui, despre altele in afara de campania din 2009. Asa o fi, dar pentru asta nu pui microfoane sub pat. Acolo, indeobste, se petrec alte lucruri. Inclusiv se trag parturi, pentru ca pozitiile sunt ba relaxante, ba stimulatorii. Toti am avut momente cand stomacul era prea plin. Sa fim cinstiti, cati nu ne-am eliberat de balonare exprimandu-ne discret sau zgomotos? De ce ar fi facut Ioana Basescu exceptie? Doar pentru ca este fata lu’ tata?

Patul de drept

Scandalul a prins. E la moda, fiind intretinut din off. Basescu acuza acum statul de drept creat de el, nu de altcineva. Acelasi despre care singur spunea ca este mafiot. Acelasi care i-a montat fostului judecator Toni Grebla de la CCR mijloace de supraveghere inclusiv in baia apartamentului. Luni de zile, sa-l vada procurorii si sa-l auda cum negociaza el, poate cu dusul, vanzarea a 50 de capre pe care nu le-a vandut. Teatru absurd cu nebuni. Inregistrarile nu se mai gasesc, nimeni nu stie unde sunt. In mod surprinzator, Basescu nu a facut niciodata scandal, desi eu cred ca Toni Grebla o fi tras si el cateva vanturi serioase, cu dedicatie, in directia statului de drept, a presedintelui, a Justitiei romane in general si a SRI, in special, caruia ii respinsese legile Big Brother. Insa scandalul cu microfoanele de sub patul Ioanei este prost gandit, este fals. Aceasta poate contesta in instanta inregistrarile. Parturile nu ii apartin. Poate ale ei sunt melodioase, ca niste ciripituri, nu abrupte si brutale. Se armonizeaza perfect cu Dansul German numarul 3 KV 605, parca vezi sania alunecand pe zapada in sunet de zurgalai. Sunt in cheia Sol, nu Fa, dupa cum se aude pe inregistrari. Denunta Basescu statul de drept pe care l-a construit? Nici vorba! Mai degraba patul de drept, cu toate trilurile produse acolo.

author avatar
Valentin Boeru
4.812 afisari

10 COMENTARII

  1. M-am spart de ras. Acum nu mi-o mai imaginez pe Ioana Basescu decat interpretand dorsal Ciocarlia.

  2. O mizerie pe care nu ai cum sa o alaturi de jurnalism !incalcarea drepturilor omului este luata in derizoriu si bascalie !Indiferent cine este acea persoana ,procedura este o grava incalcare a legii! Nu degeaba in luna iunie vine in Romania comisia europeana LIBO !Din nefericire exista si asemenea specimene care,in loc sa ia atitudine ca astfel de lucruri sa nu se mai intample ,sa faca cunoscut ABUZUL de putere ,sa il condamne ridiculizeaza victima..Si il mai intreb pe autor -ARE COPII??

      • Ce este de INTELES? Iese in evidenta dorinta de a il declasa pe Basescu.Oricum si oricand.Chiar si atunci cand este vorba de drepturile omului..Chiar si atunci cand acestea sunt incalcate membrilor de familie.Ce poate fi mai josnic ? Fapte deosebit de grave care implica si drepturile mele si ale tuturor romanilor.DNA a ajuns oficina a PSD ,o zdreanta care produce infractiuni spre a fabrica dosare .. In timp ce infractiunile economico financiare sunt de neatins- cel mai edificator este cazul DRAGNEA. Profesionalismul in jurnalism se exercita prin a denunta devierea de la scop a acestei institutii ,cu interes meschin a derula mizilicuri si a neglija marile tunuri..

        • Comicaria constă în adeverirea proverbului: ‘Cine sapa groapa altuia cade singur în ea’. Te-ai prins? ?

  3. Dle vboeru,mai jos de atat nu puteti cobori.Daca nu mi-ar fi placut unele tablete anterioare nu v-as fi amintit de atatea ori.Un om cu condei-demult,in negura timpului-care,acum,se descalifica pe zi ce trece si care,sunt convins,realizeaza nimicnicia celor scrise in ultimul timp dar nu se mai poate opri.Nu iti voi mai aminti niciodata numele,nu meriti.

    • D-le cornelg, se vede ca ati avut o existenta nefericita, fara parturi. Sunteti trist in comentarii si depresiv in gandire. Mai incercati, si poate mai invatati si limba romana.

      • Mai,dle”moromete”,nu te mai chinui sa spui ceva inteligent si subtil ca nu ai nici o treaba cu personajul.Cat despre limba romana,poate odata iti vei aminti de notiunea de figura de stil,studiata obligatoriu inca din clasa a V a.Inchei,nu am nimic de comentat cu dta,n-am nici cea mai mica dorinta de a-ti raspunde la nici una din afirmatiile hazardate pe care le comiti.

        • Sa o luam in ordine, domnule cand „cornelg”, cand „Cornelg”. Numele meu este real, Moromete, nu te mai chinui sa insinuezi idei fara acoperire. De altfel, ti-am mai spus cu ceva vreme in urma ca asa ma numesc, Moromete. Asa scrie in toate documentele mele de identitate. Este doar o coincidenta ca port acelasi nume cu cel al personajului din literatura. In ceea ce priveste limba romana: „… in negura timpului-care,acum,se descalifica pe zi ce trece si care,sunt convins,realizeaza nimicnicia celor scrise in ultimul timp dar nu se mai poate opri”. In mod evident, ultimul subiect este timpul, nu „omul cu condei-demult”, de la inceputul frazei. Un timp care se descalifica pe zi ce trece? Un timp care realizeaza nimicnicia celor scrise in ultimul timp? Dincolo de aberatie, care nu are legatura cu figura de stil, asocierea timp cu timp, ca sa-ti spun mai concret, suna ca si cum ai vorbi dumneata limba romana! Si, sa nu uit. Cumpara-ti, domnule, un indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie, ca nu costa o avere.

  4. Basesacu si toata gasca lui de nenorociti, cu tot cu neamuri, ar trebui sa beneficieze de aceleasi procese fara probe, prin care au trimisi la puscarie politicieni si oameni de afaceri. Dupa care n-are decat sa se lupte cu statul de drept ca sa fie pus in libertate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger