Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Basescu: Dancila nu va putea fi invitata la lucrarile Consiliului European, dar va putea fi invitata la receptie

Basescu: Dancila nu va putea fi invitata la lucrarile Consiliului European, dar va putea fi invitata la receptie

Autor:

Pe fondul recentei declaratii a premierului, cum ca nu a primit inca invitatie pentru a participa la lucrarile Consiliului European ce va fi gazduit de Sibiu, in perioada urmatoare, fostul sef al statului trece in revista, sambata, motivele pentru care spune ca acest lucru nici nu se va intampla. Traian Basescu mentioneaza ca Viorica Dancila va putea fi invitata la receptie.

 

traian basescu MEDALION jpg 720x462 Basescu: Dancila nu va putea fi invitata la lucrarile Consiliului European, dar va putea fi invitata la receptie“In spatiul public se revarsa necunoasterea despre Uniunea Europeana. Ziaristi si politicieni deplang faptul ca Doamna Dancila inca nu a fost invitata la Sibiu. Oameni buni, nici nu va fi invitata la lucrarile Consiliului European din urmatoarele motive”, noteaza Basescu, pe Facebook, inainte de a enumera sapte criterii si o concluzie ce suna astfel: “1.Doamna Premier Dancila prezideaza Consiliul Uniunii Europene (acolo unde merg ministrii), in timp ce Presedintele Iohannis prezideaza Consiliul European, care este alta institutie. Deci, sunt doua institutii cu atributiuni total diferite.

2. Doamna Premier Dancila nu va putea fi invitata la lucrarile Consiliului European (vezi Tratatul de la Lisabona), dar va putea fi invitata la receptie si prezentata de presedinte, cu un scurt laudatio, celorlalti membri ai Consiliului European.”


2 comentarii to Basescu: Dancila nu va putea fi invitata la lucrarile Consiliului European, dar va putea fi invitata la receptie

  1. Anonymous

    Cine să-i facă laudatio, lui Dancila , … KWJ ?!?
    Nu prea vad sa se întâmple așa ceva, in veacul vecilor ! Amin !

  2. Loren de Lupuleni

    Chioru ne arata dejetu. Numa teroristi ne ameninta asa.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!