AcasăNewsBasescu, contra vantului

Basescu, contra vantului

Fostul presedinte surprinde sarind in ajutorul ONG-urilor ”sorosiste”, atacate in prezent de mai toata lumea politica. ”Mizeria din politica este deliberat intinsa de asa numiti patrioti, peste ONG-urile care au avut contributii importante la evolutia democratiei in Romania.

Fostul presedinte nu poate dormi de grija ONG-urilor finantate de Soros

Asupra ONG-urilor s-a declansat o adevarata tornada propagandistica sustinuta de parlamentari versati precum domnii Diaconu, Ghita si Savu, liderii unui partid care spera sa intre in Parlament cu mesajul mincinos precum ca ONG-urile finantate de Soros tradeaza, dezmembreaza si vand tara. N-am vazut ceva mai josnic, avand in vedere ca in mare parte aceste ONG-uri au fost si sunt implicate in consolidarea societatii civile si a democratiei romanesti, inca insuficient consolidate”, a tunat Traian Basescu pe contul sau de Facebook. Asta in timp ce atat in presa cat si in mediul politic se vorbeste tot mai des despre ”caracatita” intinsa asupra Romaniei de ONG-urile finantate de miliardarul George Soros. Cum tema ii oferea multe teme de atac fostului presedinte, este clar ca Basescu le-a ignorat de dragul rolului sau preferat, acela de luptator singur impotriva tuturor.

author avatar
Simona Badulescu
212 afisari

2 COMENTARII

  1. De data asta Băsescu are dreptate. După Ghiță, este mai bine sa furam bani de la stat prin contracte dubioase decât de la o persoana particulara. Nu știu cum îl mai suporta ecranul tv pe acest hot care striga hoții.

  2. Domnule Basescu dvs. de ce OMG sunteti sponsorizat , de luati apararea ONG-urilor si cu ce scop?. Din cite vad dvs. va este frica de cei care critica ONG ca au furat mai mult ca dvs. Ati putea cel putin sa va abtineti ca deveniti josnic, sa vorbiti de funie in casa spinzuratului. Ocupati-va de altceva lasati manipularea in politica ca faceti rau dvs. si PMP.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger