AcasăNewsBasescu catre romani: fiti optimisti si curajosi

Basescu catre romani: fiti optimisti si curajosi

Traian Basescu le spune romanilor sa fie mandri ca au reusit sa depaseasca dificultatile anului 2011 si ii indeamna sa fie optimisti in 2012.

Speranta, bucurie, credinta si curaj, asta le ureaza presedintele Traian Basescu romanilor, de Anul Nou. “Dragi romani, intampinam impreuna un An Nou si va adresez, cu acest prilej de bucurie si speranta, gandurile mele bune de sanatate si incredere in viitor. Acum, la cumpana dintre ani, putem fi mandri ca printr-un amplu efort national am depasit impreuna dificultatile anului 2011. Imi doresc ca anul 2012 sa reinvie in sufletele noastre optimismul si credinta ca putem reusi ramanand solidari cu destinul natiunii din care facem parte. Cea mai importanta valoare a Romaniei sunt oamenii, iar romanii au nevoie, mai mult ca oricand, sa stie si sa creada ca prin propriile forte pot crea o Romanie moderna si performanta, asa cum si-o doresc. Fie ca Noul An sa reinnoiasca in inimile tuturor romanilor, care sunt in tara sau in comunitatile diasporei, bucuria, speranta si curajul de a ne asuma si implini destinul unui popor menit sa prospere si sa reuseasca prin munca in tot ceea ce isi propune”, se spune in mesajul prezidential traditional.

author avatar
Simona Badulescu
166 afisari

2 COMENTARII

  1. Are dreptate dementul, apt medical pentru serviciul militar, sa fim deci optimisti pentru ca averea lui va creste cu siguranta si la anul si la multi ani, de asemenea sa fim curajosi si sa acceptam noi taxe si mariri de impozite, adica sa stam ca legumele in fata mirsaviilor mafiei statale portocalii conduse de el.Degradarea umana a lui s-ar datora nu numai alcoolului ingurgitat dar si bolilor capatate din diverse porturi si aeroporturi pe unde a facut bisnita, adica a muncit din greu.Dar, oare ce a produs maleficul in viata lui?in afara de defecatii si urinari, pana acum nu se vad decat hotii si furtisaguri din banii publici ai tarisoarei conduce de el, Rroommaanniiiiaaaaa, urmeza hohote, nu hahaieli, de plans cu vorbe si suspine dupa conturile din paradisuri fiscale, nu fecale.

  2. ba daca nemul asta nu se desteapta nici acum sintem blestemati ,ba nene asta ii nebun nu alta indeamna oameni din tara la incredere optimism el care cu acoliti lui din pdl udmr unpr au distrus si mica bruma de speranta din romania asa ceva rar vezi un dobitoc care dupa ce distruge vrea sa ai incredere in cine ma in hoti care iai facut pe banda rulata in cine dute de te culca ca, durerea acestui popor o vei alina la puscarie tu cu acoliti tai trezitiva pina nu e prea tirziu romani hu hu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger