AcasăNewsBasescu catre magistrati: "Oameni buni, nu puteti fi si executiv, si legislativ,...

Basescu catre magistrati: „Oameni buni, nu puteti fi si executiv, si legislativ, si justitie!”

Presedintele Traian Basescu a criticat practica instantelor judecatoresti de a-i repune in functie pe unii sefi de inspectorate sau sefi de politie care au fost revocati, el dand ca exemplu cazul sefului Inspectoratului de Politie Giurgiu.

„Si dumneavoastra trebuie sa intelegeti ca nu puteti substitui la nesfastit Executivul”, le-a spus Traian Basescu participantilor la reuniniunea Comisiei de monitorizare a progreselor inregistrate de Romania in domeniul reformei sistemului judiciar si al luptei impotriva coruptiei.

El a amintit ca, in urma verificarilor facute de Corpul de Control al ministrului de Interne, s-a constatat lipsa de performanta a sefului IPJ Giurgiu, ministrul a decis revocarea din functie a acestuia, care a atacat in instanta decizia.

„Impotriva raportului si a ordinului ministrului, vine un judecator care spune il repun in functie si, la cateva zile dupa hotararea judecatoreasca, iese mizeria de la Giurgiu”, a aratat Basescu.

„Asteptam poate, in curand, sa ne spuna magistratii pe cine sa punem director la SRI si, poate, maine-poimaine, veti stabili prin hotarari judecatoresti cine e presedintele Romaniei”, a adaugat seful statului.

„Oameni buni, nu puteti fi de toate – si executiv, si legislativ, si justitie!”, le-a mai spus Traian Basescu participantilor la reuniune.

 

author avatar
Ciprian Purice
224 afisari

1 COMENTARIU

  1. D-le dement national, fugi de te-mpusca, justitia doar aplica legile lui matale, ce acum nu le mai recunosti cand nu iti mai convine.Ti-au ramas prea putini bani de furat de la buget si nu vrei sa le dai oamenilor banisorii lor cuveniti de drept, pe baza legilor emanate de d-ta.Hai sifon ca-ti dam cu berea si te otravim, putoare hoata si ordinara, nu ai produs decat flatulatii la viata ta si ai facut averi din hotirea poporului asta asa de prost si usor de manevrat.Inca o data siktir si la munca cinstita cu familia ta de rame hoate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger