AcasăNewsBasescu, bun de aruncat la gunoi

Basescu, bun de aruncat la gunoi

Razbunarea, ranchiuna si jignirea, atributele forte ale celui mai toxic produs politic romanesc

Matrozul chefliu ajuns presedinte, prima data din greseala, apoi din inconstienta celor care s-au jucat cu votul, refuza sa-si accepte statutul de nimeni. Epoca lui a expirat de multa vreme, dar el nu recunoaste. Se crede, in continuare, centrul zero al deciziilor, spre hazul nebun al poporului dedulcit la istetime. Face impresie proasta si datorii de imagine decenta, ca orice repetent al erelor, caci, de la o epoca la alta, nu reuseste sa promoveze examenul de bun-simt.

Razbunarea, ranchiuna si jignirea, atributele forte ale celui mai toxic produs politic romanesc

Catalogarea noului ministru al Justitiei, Tudorel Toader, ca fiind bun de aruncat la gunoi, este dovada clara atat a marlaniei deprinse prin porturile cutreierate, dar si a frustrarilor generate de lipsa de putere.

Lovitura pe sub coastele romanilor

Ipochimenul nu vede bun decat ceea ce spune el, ceea ce decide, chiar daca nu ii cere nimeni parerea. A hotarat, cu de la sine putere, ca Tudorel Toader este judecatorul care poate oricand sa mistifice legea, daca i-o cere politica. Si asta pentru ca, la referendumul din 2012, a facut opinie separata fata de ceilalti judecatori ai CCR cu privire la invalidarea acestuia. Esti impotriva lui Basescu, esti un mistificator al legii! Ai o opinie separata, esti complice cu cei care au dat lovitura de stat! Care lovitura de stat? Daca e sa ne luam dupa datele oficiale, 7.403.836 de persoane au votat pentru demiterea atoatestiutorului Basescu, si doar 943.375 s-au opus. Despre mistificarea rezultatelor, cu erata si erata la erata, disperatul dupa putere nu mai vorbeste. Acolo era, de fapt, lovitura. Una data pe sub coaste tuturor celor care nu l-au mai vrut.

Politica latratului

Tudorel Toader, noul ministru al Justitiei, sigur nu se pricepe la marinarit. Nu stiu daca face deosebirea intre babord si tribord, intre timona si teuga. Nici nu cred ca fisa postului prevede ca trebuie sa stie si asta. Omul a stat cu nasul in cartile de Drept si nu s-a amestecat niciodata in micile sau marile golanii cu blugi, tigari si spirtoase ale marinarilor. Si-a dat doctoratul in Drept procesual penal, nu in spalatul puntii pe Bricul Mircea si smecherii cu marfa dosita sub punte. A publicat carti de specialitate cate nu poate intelege Basescu intr-o viata, altele decat ful de asi cu popi in coada, preferatele din biblioteca de pe vapor. Dar, dintr-o data, afla ca este bun de aruncat la cosul de gunoi, pentru ca asa a hotarat cel mai odios presedinte al Romaniei, printr-o golanie verbala generata de ranchiuna si razbunare. Basescu, expiratul vremurilor actuale, este disperat ca nu mai are puterea sa muste, ci doar sa latre, lasand impresia ca le stie pe toate. Si, ca orice produs daunator si cu scadenta depasita, ar trebui sa-si gaseasca odihna politica la gunoi.

author avatar
Valentin Boeru
3.376 afisari

7 COMENTARII

  1. Esti suparat rau, dar rau de tot, pe toata lumea. De ce nu incerci cu Pravda, poate iti da mai multe satisfactii?

  2. Excelent articol! Chiorpaliul penibil ar trebui sa ajba deja ani buni de stat la puscarie. Si amantele sale impreuna cu acolitii, la fel…

  3. Ticalosul Basescu trebuie sa fie cercetat pentru numeroasele sale fapte de coruptie si toate ilegalitatile in care este implicat. Asa cum el asigura protectia coruptilor din PDL la fel DNA si justitia romana l-au protejat si rechizitoriile din doasarele sale de cercetare nu au fost finalizate si nu au ajuns la judecatori. Poate CSM sau Ministerul Justitie se sesizeaza despre fenomenul Basescu in justitia romana, implicatiile si pagubele produse statului prin nerecuperarea prejudiciilor de zeci de milioane de Euro.Nimeni nu i-a cercetat activitatea infractionala inainte de 1990 cu alte grave implicatii asupra sigurantei nationale.

  4. Oportunitatea anului 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:
    pacurarucostica1963@gmail com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger