AcasăNewsBasescu, ”atarnache” la ”Departamentul Zero” !

Basescu, ”atarnache” la ”Departamentul Zero” !

Generalul Chelaru, ”curtat” de fostul președinte

Iata ca pana ce si ”descoperitul” Robert Turcescu a ajuns sa-l ia la misto dupa ce a predat conducerea PMP-ului ”tinerei sperante” Eugen Tomac, fostul presedinte Traian Basescu isi linge deja ranile politice, visand la o ”aciuire” pe langa ”Neamul Romanesc”, partidul nationalist aparut pe ”osatura” asa-numitului ”Departament Zero” din sistem.

Generalul<br >Chelaru<br >curtat<br >de fostul<br >președinte

Este vorba despre aripa politica a ”falangei nationaliste” din servicii, aflata intr-un razboi pe viata si pe moarte cu statul paralel. Iar ”curtea” asidua pe care Traian Basescu, lasat fara ”jucaria” Miscarii Populare o face acum ”Neamului Romanesc”nu se poate traduce decat prin incercarea acestuia de a se ”lipi” de un nou proiect politic. Cu toate ca primele semnale venite dinspre fondatorii Partidului ”Neamul Romanesc” sunt mai mult de refuz politicos, decat de ”infiere” a proaspatului ”orfan” politic Traian Basescu.

Ce intentii are ?

Neamul<br >Românesc<br >îi spune<br >pas

Aceasta este, mai mult ca sigur, intrebarea logica pe care si-o pun liderii Partidului ”Neamul Romanesc” in fata ultimelor declaratii de dragoste politica facute de catre Traian Basescu. Un politician care, desi aflat pe ”buza prapastiei”, probabil ca nu este inca pregatit moral sa-si creasca nepoteii, retragandu-se astfel cu totul din viata publica. Insa este greu de crezut ca, la cati ofiteri de informatii ”a pompat” misteriosul ”Departament Zero” in aripa sa politica, ”Neamul Romanesc”, acestia se vor lasa induiosati de ”vorbele dulci” ale fostului presedinte. Si, drept urmare, probabil ca acesta va primi cat de curand un refuz transant care, desi i-ar zgandari sensibilitatea, cel putin l-ar trezi la realitate : este ”eject” din viata politica !

author avatar
Andrei Coman
5.015 afisari

5 COMENTARII

  1. Generalul Chelaru a fost condamnat și penal alături de alți generali și chiar și politiceni mai tineri ce au fost condamnați?

  2. Generalul CHELARU este un om foarte capabil, mare strateg, mare militar!
    Băsescu este o MIZERIE DE OM!
    A fost cel mai înșelător, cel mai cameleonic, cel mai ORDINAR!
    Nu i-aș spune numai PAS, i-aș și un șut un cur să aterizeze CU BOLTĂ în Constanța, eventual pe fundul mării cu o piatră de moartă agățată de gât!
    MARE JIGODIE!

  3. Numitul basescu este cel mai mare demolator al neamului romanesc,mai ales prin programele impuse de stapanii coloniei,psal 1,2 etc.,acum la cashto vrea in acest partid pe care il voi vota la urmatoarele alegeri.Membri acestui partid la varf au scos un program destul de clar si adaptat la conditiile actuale ale Coloniei unde fiintam si sper sa nu ma dezamageasca in viitorul apropiat sau pe termen mediu,macar.Agentul unor servicii straine,nici el nu mai stie cate,amusineaza la ordin sa intre intr-un partid inca nepenetrat de agentii serviciilor secrete interne si mai ales externe,sa speram ca acest partin curat romanesc vor rezista asalturilor externe si sper ca nu vor avea tradatori in randurile lor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger