AcasăNewsBasescu: "Arafat a creat o psihoza ca acest Guvern ticalos da Ambulanta...

Basescu: „Arafat a creat o psihoza ca acest Guvern ticalos da Ambulanta unor golani!”

Traian Basescu

Traian Basescu a intervenit telefonic intr-o emisiune de televiziune in care era invitat Raed Arafat pentru a face unele precizari legate de noua lege a Sanatatii, dialogul fiind pe alocuri usor taios.

Traian Basescu

„Noi avem pe partea de urgenta avem fonduri foarte limitate iar sistemul privat care va veni (cu noua lege – n.r.) va impacta in sistemul public de urgenta, prin concurenta directa si acesta va trebui sa cedeze in doi trei ani aceste lucruri pentru ca nu va putea tine pasul cu privatii”, a spus Raed Arafat.

„Dintr-o data legea stabileste premise ca acest sector sa nu fie afectat: orice cetatean, indiferent de cel fel de asigurat este, sa primeasca asistenta de urgenta gratuit. Vreau sa-l atentionez pe doctorul Arafat ca acest proiect de lege este de discutat si cea mai corecta abordare este sa se prezinte la ministru cu obiectiile sale, nu sa creeze o psihoza ca acest guvern ticalos vrea sa ia Ambulanta si s-o dea pe mana unor golani. Aceasta lege este necesara si de asta a fost scoasa in discutie publica si orice are de spus ceva poate s-o spuna, nu lansarea unei campanii nationale…”, a spus raspicat Traian Basescu.

„Eu cred ca trebuie sa ma gandesc foarte serios sa vorbesc din afara. Eu din interior sunt limitat sa discut cu domnul ministru. Pana maine ma voi gandi daca imi dau demisia. Lumea nu ma crede. Nu stiu de ce lumea crede ca ma apar pe maine. Maine voi gasi un alt loc, mai bine platit. Personalizam totul in jurul unui om si nu ne uitam la ce se intampla in sistemul de urgenta, tocmai ca sa-l multumim pe Vladescu. Asta e ultima batalie pentru dezvoltarea unui sistem de urgenta. Ma retrag si vorbesc din afara ca orice cetatean roman, fara sa am obligatii in Guvern. Asa este normal si onest din partea mea”, a declarat Raed Arafat, la Realitatea TV.

 

author avatar
Ciprian Purice
563 afisari

1 COMENTARIU

  1. In sfarsit, presedintele recunoaste ca Romania nu este condusa de el, ci de un guvern ticalos. Ma duc sa vomit. Mai vine cineva?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger