Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Basescu a anuntat cum va vota la referendumul de zilele viitoare

Basescu a anuntat cum va vota la referendumul de zilele viitoare

Autor:

Fostul sef al statului a anuntat ca va merge la referendumul pentru familie, cum este cunoscuta romanilor consultarea publica programata pentru 6 si 7 octombrie.

 

traian basescu2 Basescu a anuntat cum va vota la referendumul de zilele viitoareTraian Basescu a dezvaluit si ce varianta de pe buletinul de vot va alege – si anume cea pentru familia alcatuita dintre o femeie si un barbat. “In mod paradoxal, la noi referendumul este sustinut de socialisti. Eu provin din familia popularilor europeni, care sunt crestin democrati si care incurajeaza familia. Deci, voi merge la vot pentru un DA – familia formata dintr-un barbat si o femeie. Din punct de vedere politic, raman un om de dreapta”, a subliniat presedintele de onoare al PMP la un post TV, citat pe pagina de Facebook a formatiunii politice.

Zilele trecute, si primarul social-democrat al Capitalei, Gabriela Firea, anunta pe aceeasi retea de socializare cum va vota la referendumul de zilele viitoare. “Pentru mine, casatoria inseamna comuniunea bazata pe iubire si respect dintre o femeie si un barbat. Voi spune DA la Referendumul din 6-7 octombrie!”, a punctat edilul Bucurestilor.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!