AcasăNewsBaschetbalisti injunghiati. Precizarile echipei brailene despre incident

Baschetbalisti injunghiati. Precizarile echipei brailene despre incident

Cazul celor doi sportivi americani legitimati la o echipa de baschet din Braila care au ajuns la spital dupa ce au fost injunghiati pe terasa unui local din centrul orasului este in atentia procurorilor. Reprezentantii formatiei au dat publicitatii o serie de informatii cu referire la incident.

In tot acest timp, Darrell Bowie, unul dintre jucatorii agresati in noaptea de sambata spre duminica se afla in grija medicilor bucuresteni, de la Floreasca, spital unde a fost transferat ca masura preventiva, dupa ce a fost operat, in vederea evitarii unor eventuale complicatii. Colegul sau, Joseph McClaim, a ramas internat la unitatea spitaliceasca din Braila.

Se asteapta ca oamenii legii sa scoata la lumina intreg contextul in care a avut loc incidentul in urma caruia cei doi tineri sportivi au ajuns pe patul de spital. Desi in cursul zilei precedente s-a speculat ipoteza ca totul ar fi pornit de la o fata, reprezentantii echipei de baschet la care fusesera transferati recent cei doi sportivi neaga o astfel de varianta. Intr-un comunicat de presa, oficialii fac unele precizari, in baza „rezultatelor anchetei preliminare realizate de Parchetul de pe langa Judecatoria Braila”. Astfel, se anunta urmatoarele: „pentru a clarifica contextul desfasurarii acestui incident, va prezentam varianta oficiala rezultata in urma studierii imaginilor video de catre organele de cercetare penala. Sportivii echipei Cuza Sport Braila au fost atacati, in prima instanta, de catre un agresor, fara nici un motiv sau conflict prealabil. Acestia au incercat sa calmeze spiritele si sa paraseasca locatia, moment in care un grup de 8-9 indivizi ( asa cum reiese din imagini) au napustit asupra lor. Mentionam ca acesta a fost momentul in care jucatorii de cetatenie americana au fost agresati fizic prin lovituri de pumni, picioare, scaune aruncate si injunghieri repetate cu un cutit. Tinem sa precizam faptul ca acest incident nu a pornit, asa cum este speculat in presa, din cauza unor prezente feminine din grupul atacatorilor, intrucat sportivii au venit intr-un grup restrans, neinteractionand cu nimeni altcineva din incinta locatiei”, mentioneaza oficialii ACS Cuza Sport Braila, in comunicatul facut public in cursul serii de duminica.

foto: Facebook

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger