AcasăNewsBaronul de Neamt, vacanta cu Dragnea si Valcov

Baronul de Neamt, vacanta cu Dragnea si Valcov

Se intorc pasarile migratoare din PSD. Presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene, a fost fotografiat zilele trecute in aeroportul din Dubai, cand se intorcea dintr-o vacanta exotica petrecuta alaturi de iubita sa in Insulele Maldive.

 

Baronul de Neamt nu s-a bucurat numai de partenera sa in vacanta exotica, ci s-a relaxat aaturi si de presedintele PSD Liviu Dragnea si coordonatorul Guvernului Romaniei, Darius Valcov. Deputatul „Șosetă”, cum i se mai spune, nu a avut nicio sansa sa treaca neobservat pe aeroportul din Dubai.  In slapi, cu budigai inflorati si intr-o vesta matlasata de fas, Arsene a facut deliciul pasagerilor dar si personalului navigant. Fostul deputat PSD Ionel Arsene (46 de ani), in prezent presedinte al CJ Neamt, considerat unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, a fost interceptat atunci cand discuta despre interventiile pe care le-ar fi facut pe langa liderul PSD pentru schimbarea din functie a sefului de la Apele Romane. Baronul PSD a fost trimis in judecata la sfarsitul lunii februarie 2018 pentru doua infractiuni de trafic de influenta. Cazul a ajuns pe masa magistratilor de la Tribunalul Neamt.

author avatar
Andrei Coman
245 afisari

2 COMENTARII

  1. Sa pastreze budigaii va avea nevoie de ei la „Facultate” !!pe sector !Vaslui, Iasi in Copou, sau la pensiunea RACOVA!

  2. Asta nu e tâmpitul care făcea sex cu minore? Cât de tâmpit sa mergi in șlapi prin avion aeroport? Mai bine mergea direct în slipi tanga în Dubai…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger