AcasăNewsBarosso si Merkel, programati sa-l bruieze pe Ponta

Barosso si Merkel, programati sa-l bruieze pe Ponta

Gazda a Congresului PPE din acest an, fosta ”Casa a poporului” mioritic a fost asaltata de europenii din aproximativ 40 de tari.

Pe post de gazde ale Congresului PPE, Vasile Blaga si Kelemen Hunor i-au intampinat la venire pe Jose Manuel Barroso, Traian Basescu si Angela Merkel

Incremenit in proiectul suspendarii lui Traian Basescu, Ghise s-a prezentat, neinvitat, ieri dimineata la Parlament, imbracat tematic. Respectiv cu un tricou inscriptionat „7.403.836 Romanians Dismissed Basescu” pe fata si „The people are sovereign” pe spate.

Plimbandu-se printre politicienii si ziaristii straini cu intentia de ”a-i sensibiliza” fata de numarul mare de romani care l-au vrut demis pe actualul presedinte, Ghise s-a ratoit la un ziarist curios sa afle ce cauta pe acolo fara a fi invitat la Congresul PPE: ”Cum iti permiti sa intrebi un parlamentar de ce se plimba pe holurile Parlamentului?”.

Un alt element de culoare in debutul Congresului popularilor a fost dublul lesin caruia i-a cazut victima o tanara din staff-ul tehnic, situatie depasita cu ajutorul unei ambulante SMURD.

Grup de tinere, echipate in asa fel incat sa le faca prezenta placuta participantilor la congres

Iar odata eliminat Ghise din perisaj, participantii la Congres au avut placerea de a fi intampinati de un grup de tinere imbracate adecvat pentru un asemenea eveniment eminamente politic: in rochii rosu-grena dotate cu un surprinzator de generos si sexi decolteu la spate.

Traian Basescu s-a remarcat prin tacere

Ioan Ghise nu admite sa renunte la protestele sale anti-Basescu

Dupa discursurile de deschidere, tinute de Wilfried Martens (presedintele PPE) si Joseph Daul (liderul europarlamentarilor populari), lucrarile s-au desfasurat tihnit pana la venirea vedetelor Congresului, Angela Merkel si Jose Manuel Barosso.

Odata cu cei doi si-a facut aparitia si Traian Basescu, ceea ce inseamna ca momentul de varf al zilei a coincis, la Parlament, cu debutul spectacolului USL-ist, confirmind adtfel intentia pedelistilor de a bruia discursul lui Victor Ponta.  In ceea ce-l priveste, Basescu s-a pastrat in nota rezervata din ultimul timp, refuzand de exemplu sa raspunda ziaristilor care il tot antrebau despre intentia lui Ponta de a renegocia cu el reprezentarea la CE.

Fiica Iuliei Timosenko, primita de Basescu

Evghenia Timosenko – fiica Iuliei Timosenko, fostul premier ucrainean – a asistat la lucrarile Congresului PPE, inainte de intalnirea cu Traian Basescu.

Elena Basescu este de partea Iuliei Timosenko si a fiicei sale, Evghenia (stanga)

Intampinata ieri, la Palatul Parlamentului, de Elena Basescu, fiica ex-premierului incarcerat in prezent a precizat ca asteapta sa auda ”sfaturile si opiniile” presedintelui Basescu pe tema situatiei din Ucraina. Bucurestiul nu este singura capitala europeana in care Evghenia Timosenko pledeaza cauza mamei sale. Tot in cadrul campaniei facute in favoarea eliberarii fostului premier, Evghenia Timosenko a fost prezenta in Paris, Berlin, Strasbourg. In acelasi scop, s-a deplasat si peste ocean, la Washington.

[poll id=”370″]

author avatar
Simona Badulescu
648 afisari

2 COMENTARII

  1. antonesu are dreptate .sintem o tara care ne respectam ca popor si nu facem plecaciuni in fata nici cui.doamna si cei 2 domni sa faca ordine in tara lor.pot sa-l ia si pe basescu.

  2. ppe = un pdl mai mare , cu aceleasi indeletniciri , tactici , oportunisti . Sunt trecatori si lasa urme adinci peste oameni .fac ordine in alte tari ,cind la ei in tara , manifestarile exprima starea reala de fapt .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger