AcasăNewsBarlad: Doua persoane impuscate intr-o tentativa de jaf la un magazin de...

Barlad: Doua persoane impuscate intr-o tentativa de jaf la un magazin de bijuterii

(foto: ghimpele.com)

Doua persoane din Barlad au fost ranite cu o arma cu bile de cauciuc, dupa ce trei barbati au incercat sa jefuiasca un magazin de bijuterii.

(foto: ghimpele.com)

Potrivit Realitatea TV, in magazin au intrat trei barbati care aveau cagule si pistoale cu bile de cauciuc.

Atacatorii au spart mai intai o vitrina cu bijuterii de aur, iar patronul magazinului si fiul acestuia au incercat sa-i opreasca pe cei trei, dar au fost impuscati. Proprietarul, in varsta de 47 de ani, a fost ranit la un ochi, in timp ce fiul acestuia a fost ranit la o ureche.

Potrivit politistilor, cei trei atacatori nu au reusit sa fure nimic, asa ca au iesit in mare graba din magazin si au fugit cu un autoturism.

„La scurt timp de la consumarea incidentului, la fata locului au ajuns echipaje de politisti si jandarmi, fiind constituita o echipa formata din politisti de investigatii criminale, de ordine publica si specialisti criminalisti. Pentru identificarea autorilor tentativei de talharie Politia a instituit filtre atat la iesirile din municipiul Barlad, cat si la cele din judet, actiunile fiind continuate si in prezent”, a declarat Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui.

author avatar
Andra Nesu
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger