Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Barcelona sub teroare. Tinta principala: Sagrada Familia

Barcelona sub teroare. Tinta principala: Sagrada Familia

Autor:

Ieri, o impresionanta slujba in memoria victimelor atentatelor comise la Barcelona si Cambrils, soldate cu cel putin 14 morti si 130 de raniti, a avut loc in catedrala-simbol a capitalei catalane, Sagrada Familia. Opera uriasului architect Antoni Gaudi, Sagrada Familia, era si ea pe lista atacurilor teroriste.

 

sagrada familia 01 Barcelona sub teroare. Tinta principala: Sagrada FamiliaRegele Felipe al Spaniei si regina Letizia, premierul Rajoy, membri ai cabinetului si oficiali straini au participat la acest grandiose serviciul religios, in timp ce mii de oameni au continuat sa vina cu flori, candele, jucarii si mesaje de solidaritate la locurile insangerate de atacurile teroriste.

Simbolul Barcelonei, tinta teroristilor

Presa spaniola a dezvaluit ca gruparea terorista care a actionat joi in La Rambla intentiona sa produca o explozie de proportii in Sagrada Familia. barcelona Barcelona sub teroare. Tinta principala: Sagrada FamiliaDin fericire, totul a fost dat peste cap de o explozie accidentala, produsa intr-o locuinta din Alcanar, Catalonia. Deflagratia a alertat imediat autoritatile, care au gasit la fata locului cantitati importante de materiale despre care cred ca urmau sa fie folosite intr-un atentat de proportii, dar si trupurile a doi jihadisti. butelii teroristi Barcelona sub teroare. Tinta principala: Sagrada FamiliaDesi in presa internationala a si aparut o imagine cu numai 20 de canistre aliniate in fata a ceea ce se pare ca era un adevarat laborator de facut bombe, la locul faptei s-au gasit si 120 de butelii. barcelona attack Barcelona sub teroare. Tinta principala: Sagrada FamiliaJihadistii intentionau sa foloseasca o combinatie extrem de puternica de explozibil denumita  ”mama lui Satan”, tocmai pentru ca sunt mari sanse sa se detoneze accidental. Acest explozibil a mai fost folosit in atacul din Londra din 2005, in cel din Bruxelles din 2016, dar si in atentatul de anul acesta din Manchester.

Teroristul fugar

Politia din Catalonia a declarat ieri ca anchetatorii lucreaza la ipoteza a 12 suspecti in atacurile comise joi la Barcelona si un barbat este cautat inca de fortele de politie. Barbatul este un marocan pe nume Younes Abouyaaqoub, in varsta de 22 de ani. Acesta ar pute fi chiar soferul care a condus in mod deliberat camioneta in multimea aflata pe aleea centrala Las Ramblas, in centrul turistic al Barcelonei, si care a fugit apoi de la fata locului. Trei dintre persoanele arestate in legatura cu aceste atacuri sunt marocani, iar cea de-a patra este un cetatean spaniol, a mai anuntat politia catalana.

In casa Imamului ucigas

Politia spaniola a descins in apartamentul Imamului Abdelbaki Es Satty, care este indicat drept omul care a radicalizat zeci de tineri islamisti si ar fi jucat un rol important in atacurile teroriste de joi. Es Satty a inceput sa predice acum doi ani si a incetat sa se mai prezinte in fata credinciosilor inca din iunie. imamul 285x300 Barcelona sub teroare. Tinta principala: Sagrada FamiliaVecinii spun ca Imamul ar fi parasit Spania marti, inainte de atacuri, cu destinatia Maroc. Politia a ridicat mai multe obiecte si mostre care ar pute contine AND-ul Imamului suspect.

Australienii monteaza parapeti anti-teroristi!

Premierul malcom Turnbull a prezentat un nou plan de prevenire a atacurilor teroriste, mai ales cele in care se folosesc vehicule in locuri publice aglomerate.

seguridad 4 e1483142516876 Barcelona sub teroare. Tinta principala: Sagrada Familia

Atacurile au lăsat orașele în teroare

In mai multe zone comerciale din Sydney si Melbourne au inceput deja sa fie instalati mai multi parapeti din beton, pentru a separa masinile de pietoni. Turnbull a afirmat ca guvernul si politia vor ajuta proprietari ai unor locuri publice si arhitecti ai unor noi cladiri cu audituri de securitate pentru consolidarea acestora. ”Cele mai bune masuri pentru ameliorarea securitatii se fac in faza de proiectare.(…)  Recunoastem ca amenintarea evolueaza constant, asa ca ceea ce trebuie sa facem este sa ne asiguram ca si noi imbunatatim si actualizam in mod constant masurile pe care le avem in vedere”, a spus premierul jurnalistilor la Sydney. Noul plan fost dezvoltat dupa atacul de la Nisa din 2016 soldat cu 86 de morti si contine  informatii despre modul de actionare in cazul unui atac chimic. In luna ianuarie sase persoane au fost omorate si alte zeci ranite, dupa ce un barbat, membru in Statul Islamic, a intrat cu un vehicul furat intr-un grup de pietoni la Melbourne.


1 Comentariu la Barcelona sub teroare. Tinta principala: Sagrada Familia

 1. Magda

  Muslims in Europe A MUST SEE!!! SHOCKING
  https://www.youtube.com/watch?v=5lq3F4CUVIU
  MUSLMANII ÎN EUROPA:
  Auzi scandări în metrourle europene: ” Să lăsăm pe femeile lor văduve și pe copiii lor orfani!”
  ”Amin!”(adică Așa să fie…răspunde corul de maimuțe)
  ”Oh, Allah…victorie marelui Islam, peste tot!”
  ”De asemenea, mare victorie pentru ajutorarea fraților noștri din Palestina!”
  ”Allahu akbar! (Allah este cel mai mare), Nu există alt Dumnezeu, doar Allah!”
  ”Sioniștii sunt dușmanii lui Allah”
  ”Martirii sunt iubiți de Allah”.

  CUM SUNT MUSULMANII ÎN SUEDIA?

  Într-o bibiliotecă, se dezlănțuie HAOSUL: poliția desparte suedezii de provocatorii musulmani, în timp ce albii sunt forțați să se așeze în scaune, musulmanii, încă în picioare, îmbrâncesc suedezii, le dă palme și strigă la ei amenințător.

  O Musulmană agresivă, înbaticată, repezindu-se la un suedez care voia să tempereze lucrurile cât se poate de civilizat, după ce-l împinge, apare în ajutorul ei și-un macac îmbrăcat în negru care, deasemenea îl împinge pe suedez, în timp ce musulmana îi spune în țara lui, în regiunea lui, în biblioteca lui: -Arată puțin respect porcule, futu-ți!

  Suedezul, în cămașă albă, este gonit spre fundul sălii, în timp ce mai multe maimuțe jihadiste îi ordonă să se întoarcă și să se așeze LA COMANDĂ, jos!

  Suedezul, se așează pe unul din scaune și arată cu palma spre obrazul său, să-l pălmuiască dacă asta vor!
  Apare din fericire un bărbat care se pune în lateralul scaunului său, arătând CLAR că-l apără!
  Din păcate, apare o șatenă cu păr lung, în pulover, care nu pare a fi arăboaică musulmană, și-l împinge pe suedez….

  MUSULMANII ”GERMANI” SUNT INTEGRAȚI?
  AM ”DREPTATE”?!
  Arată în stradă maimuțele jihadiste în confruntare cu poliția.
  Arată un imam gras de la ei, cu o geacă galbenă și c-o umbrelă care încearcă să-i calmeze, să-i tempereze pe musulmanii îmbrăcați în trening cu vipușcă, cu hanorace…care scandează despre Allah-ul lor, cu steagurile lor negre, ca de pirați, bătând din palme, ca la circ!
  Ceea ce văd, parcă văd țiganii de la noi, dintre cei nespălați, ne-civilizați, veșnic puși pe arțag, căutători de conflicte, care fac LEGEA pe străzi, în mijloacele de transport, în blocuri…agresivi, ușor inflamabili dar ”jucăuși” și ”cântăreți”, cu o singură diferență: musulmanii cântând despre Allah, țiganii – după manele!
  Între timp, o nemțoaică, blondă, foarte sexy, ia interviu unor maimuțe jihadiste care o jignesc în fel și chip și-i recomandă să ”arate” mai decent…

  DAR MEDIA, MI-A SPUS CĂ MUSULMANII BELGIENI SUNT MAJORITATEA ”PACIFIȘTI”:
  Arată pe o plajă, cum aleargă lumea, cum lovesc spre a distruge, o mașină de poliție… cu POLIȚIȘTI ÎNĂUNTRU, dar cu geamurile închise.
  Și, ca să fie mai clar și mai ”frumos”, huliganii privesc cu tupeu spre camerele de luat vederi, lovind cu și mai multă furie, cu multă satisfacție cum TERORIZEAZĂ ei pe cei din jur….

  SIGUR NU SUNT ÎN REGULĂ MUSULMANII DIN DANEMARCA? ?
  Într-un autobuz, unui animal jihadist, i se atrage atenția de către o femeie în vârstă asupra comportamentului său.
  Ca răspuns, acesta îi spune că să nu mai discute cu el și că poate discuta cu ea, afară, nu în autobuz, ca o vacă grasă ce se află! (you fat cow).
  Apoi îi spune cu năduf: Fuck you, okay, Fuck you.
  Femeia, nu se lasă și-i răspunde, spunându-i că-i un căine.

  DAR NOI AVEM MAJORITATEA MUSULMANILOR DIN NORVEGIA INTERGRAȚI?

  Noaptea, pe străzile orașelor, aceștia, în loc să doarmă….golănesc!
  Și-au pus și eșarfe pe cap și la gură, până peste nas, ca să nu fie identificați…se pare că vor să dea foc la niște pancarte, în timp ce candează despre islam, ca năucii!
  Între timp, cineva face apel la Poliție, iar un norvegian chiar îi întreabă ”de sănătate”, ceea ce îi înfurie și-l trimit prin toate părțile, inclusiv în organul lor de reproducere.
  Din păcate, sunt câțiva care filmează, iar norvegianul este încercuit agresiv, apoi îmbrâncit!
  Se aud chiar voci de femei țipând de undeva, blițurile aparatelor de fotografiat strălucesc în noapte imortalizând agresivități și ură în formă pură, declanșate de musulmani, se vede DEJA un foc aprins în mijlocul pieții și cel mai des, se-aude: JIHAD!

  ȘI ÎN FINAL, LOIALITATEA MARII BRITANII FAȚĂ DE MUSULMANI:
  Muslim Poll: 72% prezența lor, veniți din Afganistan și Pakistan, 55% dintre ei dispuși să se bată…dintre cei mai tineri, recunosc că sunt SUPORT pentru talibani.
  NU VĂ PREDAȚI!

  Concluzii:

  1.Sunt bine îndoctrinați și sprijiniți LOGISTIC să facă ceea ce fac țărilor europene, ALTFEL n-ar fi avut curajul, ca să nu zic NEBUNIA asta manifestă;

  2.Faptul că șochează civilizația europeană (indiferent din ce țară), cu agresivitatea manifestărilor lor, reprezintă un adevărat drog și imbold întru satisfacerea din ce în ce mai intensă a sălbăticiei din ei până la bestialitate, din orice punct de vedere ai privi!

  3.Faptul că spun la un moment dat că sioniștii sunt dușmanii lor, NU absolvă pe cei din urmă, de sprijinul și ideea venită de-a lungul timpului pentru a distruge rasa albă, inclusiv cultura, tradiția și RELIGA lor… mai întâi prin Planul Kalergi, apoi prin formarea de noi centre de puteri: EURABIA și EURASIA!

  4.Ținând cont că nebuna de Merkell i-a chemat în Europa, dar și de interesele ei cu Rusia în privința conductei de gaze, în toate glumele, caricaturile care circulă pe net, ea, apare ca partener de încredere de partea lui Putin…făcându-și cu ochiul în privința REZULTATULUI FINAL!

  5.Și, ținând cont de afirmațiile Turciei cum că, dacă ar declara război Europei, ar câștiga fără probleme pentru că tinerii, bărbații din nicio țară europeană, în urma ultimului sondaj, nu și-ar mai da viața apărându-și țările…drumul spre un CALIFAT ar fi deja netezit!

  6.Bătălia în privința viitorului U.E., se dă fie pentru EURABIA, fie pentru EUROASIA!
  La mijloc, bine-nțeles sioniștii! Și-ntr-un caz, și-ntr-altul, ei au reprezentat coada de drac LOGISTIC și IDEOLOGIC în întărâtarea și cucerirea U.E., după planul lor, stabilit cu mult înainte.

  7. Azi, asistăm la modul cum, prin ”dezbină și stăpânește”, dar și prin TEZĂ, ANTITEZĂ și SINTEZĂ, se urmărește cucerirea Europei. Să vedem ce fel de SINTEZĂ va reieși de-aici!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!