AcasăNewsBarbatul evadat de la psihiatrie, cautat zile la rand, gasit mort

Barbatul evadat de la psihiatrie, cautat zile la rand, gasit mort

Operatiunea de amploare desfasurata de politisti, menita sa dea de urma barbatului considerat a fi extrem de periculos, care daduse bir cu fugitii inca de marti din spitalul de psihiatrie buzoian in care isi ducea zilele, a ajuns la final.

Omul a fost gasit, intr-o padure de pe raza judetului, insa in momentul in care politistii s-au apropiat de el, au inteles ca pacientul disparut de la psihiatrie era fara suflare.

Oamenii legii urmeaza sa stabileasca acum in ce conditii si-a gasit sfarsitul barbatul, despre care se stia ca isi omorase mama si se specula ca le-ar fi pus gand rau altor rude. O ipoteza luata in calcul este aceea ca barbatul in vasta de 53 de ani ar fi pierit de frig, stiut fiind ca in ultimul interval valorile aratate de termometre, indeosebi pe timpul noptii, au fost foarte scazute.

Barbatul fusese internat la Sapoca in urma cu aproape 8 ani, dupa ce a omorat-o pe cea care ii daduse viata, insa cum responsabilii au stabilit ca nu ar fi avut discernamant in momentul comiterii crimei, omul nu a ajuns in inchisoare, ci la spitalul de psihiatrie.

353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger