Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Barbatul evadat de la psihiatrie, cautat zile la rand, gasit mort

Barbatul evadat de la psihiatrie, cautat zile la rand, gasit mort

Autor:

Operatiunea de amploare desfasurata de politisti, menita sa dea de urma barbatului considerat a fi extrem de periculos, care daduse bir cu fugitii inca de marti din spitalul de psihiatrie buzoian in care isi ducea zilele, a ajuns la final.

 

psihiatr 350x159 Barbatul evadat de la psihiatrie, cautat zile la rand, gasit mort Omul a fost gasit, intr-o padure de pe raza judetului, insa in momentul in care politistii s-au apropiat de el, au inteles ca pacientul disparut de la psihiatrie era fara suflare.

Oamenii legii urmeaza sa stabileasca acum in ce conditii si-a gasit sfarsitul barbatul, despre care se stia ca isi omorase mama si se specula ca le-ar fi pus gand rau altor rude. O ipoteza luata in calcul este aceea ca barbatul in vasta de 53 de ani ar fi pierit de frig, stiut fiind ca in ultimul interval valorile aratate de termometre, indeosebi pe timpul noptii, au fost foarte scazute.

Barbatul fusese internat la Sapoca in urma cu aproape 8 ani, dupa ce a omorat-o pe cea care ii daduse viata, insa cum responsabilii au stabilit ca nu ar fi avut discernamant in momentul comiterii crimei, omul nu a ajuns in inchisoare, ci la spitalul de psihiatrie.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!