AcasăNewsBarbatul care a filmat bataia aplicata copiilor sai, retinut

Barbatul care a filmat bataia aplicata copiilor sai, retinut

Episodul de groaza prin care au trecut doi copii nevinovati, in varsta de doi si, respectiv, cinci ani – care au fost loviti fara mila si facuti sa planga amarnic chiar de catre parintele lor – nu a ramas fara urmari.

Tatal micutilor a fost retinut. Pana sa se ia aceasta masura, barbatul in varsta de 41 de ani – acuzat de violenta in familie si rele tratamente aplicate minorului – a fost audiat timp de mai multe ore.

Individul a intrat in atentia oamenilor legii din judetul Galati dupa ce imaginile pline de cruzime pe care chiar el le-a trimis sotiei aflate la munca in strainatate au ajuns la ochii autoritatilor. De altfel, chiar femeia, careia galateanul s-a asigurat ca vede pe telefon imaginile cumplite, ar fi alertat politia. Oamenii legii au mers apoi la adresa indicata, adica in localitatea galateana Nicoresti, pentru a vedea daca se confirma cele anuntate.

Din inregistrare se vede cum sora mai mare incearca sa isi protejeze fratiorul de palmele tatalui.  Atentie, urmeaza imagini de o cruzime rara:

[youtube]jwwAtc0284w[/youtube]

83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger