AcasăNewsBarbat retinut pentru inselaciune: Se dadea drept staret al Manastirii Cozia si...

Barbat retinut pentru inselaciune: Se dadea drept staret al Manastirii Cozia si solicita bani

Un barbat de 35 de ani din Calimanesti a fost retinut de politistii valceni dupa ce a fost surprins in timp ce cerea bani, pretinzand ca este staret la Manastirea Cozia.

„Politistii au fost sesizati de un cetatean din Bucuresti cu privire la faptul ca o persoana necunoscuta l-a contactat telefonic recomandandu-se a fi staretul Manastirii Cozia solicitand suma de 500 de lei pentru un ajutor umanitar. Persoana vatamata a avut suspiciuni cu privire la apelul telefonic primit si a contactat personal manastirea respectiva. Monahul i-a infirmat solicitarea, motiv pentru care partea vatamata a contactat politistii valceni relatandu-le ce i s-a intamplat”, a declarat Alina Teodorescu, purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, citata de romaniatv.net.

Bucuresteanul a stabilit cu presupusul calugar modalitatea de a depune printr-un serviciu de transfer bani suma solicitata, comunicandu-i pentru tranzactie un cod fictiv. Astfel, politistii l-au prins in flagrant pe presupusul staret in timp ce incerca sa ridice banii.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore pentru comiterea faptei de tentativa la inselaciune, urmand sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Ramnicu Valcea.

Foto: old.qmagazine.ro

author avatar
Alina Costache
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger