Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Barbat imbracat in calugar, filmat la pacanele, intr-un local din Botosani (VIDEO)

Barbat imbracat in calugar, filmat la pacanele, intr-un local din Botosani (VIDEO)

Autor:

Imaginile urmatoare nu lasa prea mult loc de comentarii.

 

pacanele Barbat imbracat in calugar, filmat la pacanele, intr un local din Botosani (VIDEO)Un barbat de o varsta respectabila, cu barba sura si purtand un vestmant cernit, asemeni monahilor, a fost filmat recent intr-o ipostaza cel putin neasteptata, daca e sa ne raportam la locurile in care sunt zariti, in mod frecvent, calugarii.

De aceasta data, povestea dateaza dintr-un local aflat intr-o comuna din Botosani, conform Romania TV. Un barbat l-a filmat pe presupusul calugar jucand de zor la pacanele, ba chiar si band dintr-un tap cu bere. Iritat, cameramanul de ocazie nu a trecut cu vederea aventura clientului neasteptat al barului, ba chiar i-a zis cateva, in timp ce nu-l slabea cu filmatul. “Berea-i bere, parinte, nu? (…) asa, da-i pi gat, ca-i cald afara, intr-adevar, pacanelele merg (…) du-te la biserica, popa, lasa aparatele!”, l-a sfatuit barbatul.

Omul care purta rasa si-a vazut mai departe de joc, de parca nici nu ar fi auzit criticile. Iar cand a considerat ca e cazul sa plece, si-a luat rucsacul si a pornit mai departe in drumul sau.

sursa foto, video: Romania TV



    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!