AcasăNewsBarbat gasit mort intr-un hotel din centrul Capitalei

Barbat gasit mort intr-un hotel din centrul Capitalei

A fost alertata politia, iar cadrele medicale au fost, la randul lor, chemate de urgenta, miercuri, la un hotel din centrul Capitalei.

UPDATE: In urma cu scurta vreme s-a aflat ca barbatul gasit mort ar fi Ovidiu Brailoiu, fostul primar din Eforie, in cazul caruia, conform reporterntv.ro, se ia in calcul varianta ca ar fi putut pieri in somn. Aceasta varianta este, insa, doar una dintre ipotezele privind moartea fostului politician.

Despre Brailoiu se stie ca, dupa ce nu a mai fost edil in orasul de la malul marii, ocupa o functie de conducere in cadrul unei directii din cadrul Primariei Sectorului 5 din Bucuresti.

–-

Totul dupa ce, conform Romania TV, angajatii unitatii hoteliere nu mai stiau nimic despre un barbat in varsta de 47 de ani, cazat in respectiva incinta.

Cum nu s-a primit niciun raspuns din camera in care se afla barbatul, specialistii in interventii de urgenta ar fi fost nevoiti sa sparga usa. Asa au descoperit ca omul era fara suflare. Din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea victimei.

Inca nu se cunosc mai multe detalii despre conditiile in care a sfarsit barbatul, insa oamenii legii urmeaza sa stabileasca toate aceste aspecte in cadrul unei anchete.

277 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger